Naruto Benzeri Animeler Neler?

Naruto benzeri animeler arıyor ama beklediğiniz gibi bir anime bulamıyorsanız bir de bu animelere göz atmayı deneyin.

Naruto Benzeri Animeler Neler?

Naruto benzeri animeler arasında başka anime aynı tadı vermez diyenlere bunu bir kez daha düşündürecek oldukça kaliteli yapımlar bulunuyor. Naruto, bitirmesi çok zaman alan yapımlardan biridir ama zor olanı başardıysanız kendinizi bir boşlukta hissediyor olabilirsiniz.

Neyse ki bu boşluk hissini giderecek harika bir listemiz var. Aşağıdaki animelere göz atabilir ve beğendiğiniz yapımı izlemeye başlayabilirsiniz.

Naruto Benzeri Animeler Listesi

Naruto gibi animeler arıyorsanız yukarıdaki yapımlarla başlayabilirsiniz. Dilerseniz gelin, bunlara ayrı ayrı göz atalım.

Blue Exorcist

Kendisi için güçlü bir insan bulamayan şeytan, içinde bulunduğu sıkışıklıktan kurtulmak için bir insandan çocuk sahibi olur. Okumura Rin adındaki bu çocuk, şeytanın oğlu; babasından gelen lanetten kurtulmanın peşine düşer.

Tokyo Ghoul

Tokyo Ghoul’da Ghoul olarak bilinen insan etinden beslenen gizemli yaratıklar ile insanlar bir arada yaşar. İnsanlar bunun farkında olmasa da her gün aralarından bilinmeyen yaratıklar geçmektedir.

Ken Kaneki de bir ghoul tarafından besin kaynağı olur ancak diğerlerinden farklı olarak Kaneki karşı koyar ve bu gizemli yaratıkların hayatına girmek ve savaşmak zorunda kalır.

Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba

Tanjiro Kamado, Japonya’da son derece barışçıl bir hayat sürdürmektedir. İblislerin anne ve babasını öldürmesi ve kız kardeşi Nezuko’yu lanetlemeleri ile bu hayatı birden sona erer. Tanjiro, kendini ülkedeki iblislerle savaşmak için eğitilen Demon Slayer’a katılırken bulur.

Soul Eater

Soul Eater, izleyicileri Death Weapon Meister Academy’nin öğrencileri doğaüstü varlıkların ruhlarını avlamak için eğittiği bir dünyaya götürüyor. Muhteşem aksiyon sahnelerini barındıran yapım, seyircinin karşısına oldukça ilginç güçlerle çıkıyor.

Anime sevenlerin büyük bir kısmı, Naruto gibi bir anime izledikten sonra Soul Eater’ın da seyredilmesini gerektiğini düşünüyor.

Claymore

Claymore, canavarlar tarafından istila edilen bir yerde geçiyor. Bu canavar, insanlara saldırıp yaşamlarını altüst etmektedir. Bu canavara karşı sadece kadın savaşçılardan oluşan bir örgüt kurulur. Bu örgütün her üyesi Claymore olarak adlandırılır.

Naruto’da olduğu gibi Claymore’da da oldukça heyecan verici sahneler bulunuyor. Aksiyonun had safhada olduğu bir anime arıyorsanız Claymore’a göz atabilirsiniz. Hikâyesi de oldukça etkileyici görünüyor.

Naruto’ya eğer henüz başlamadıysanız ya da bitiremediyseniz Naruto izleme sırasını da kontrol edebilirsiniz.

Exit mobile version