Mutlaka Denemeniz Gereken En İyi 5 Ücretsiz Android Uygulaması

İşinize daha fazla odaklanmanıza yardımcı olacak uygulamalardan çılgın ve pervasız araba sürme becerilerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olacak oyunlara kadar Eylül ayında denemeniz gereken 5 uygulamayı sizler için derledik.

Eylül ayının başlangıcı ve en iyi Android uygulamalarından oluşan 5 önerimizi sizlere sunuyoruz. Bu sefer, medya hacminizi daha sistematik bir şekilde kontrol etmenize yardımcı olacak bir uygulama; daha fazla podcast keşfetmenize yardımcı olacak bir uygulama ve roket ligi gibi görünen ama öyle olmayan bir oyunla karşınızdayız… İşte liste:

İŞTE EYLÜL AYINDA DENEMENİZ GEREKEN 5 ÜCRETSİZ ANDROID UYGULAMASI

1. VolEQ

Listemizdeki ilk uygulama VolEQ. Video akışı uygulamaları arasında çok fazla geçiş yapan biriyseniz; bunu dengeli bir ses deneyimi için oldukça yararlı bulacaksınız. Bu içerik akışı uygulamalarının her biri için, uygulama içinde farklı hazır ayarlar oluşturma imkanınız var. Bu nedenle, YouTube’da video izliyorsanız veya Netflix’te bir dizi izliyorsanız; dengeli ön ayarı deneyebilirsiniz. Temel olarak, sessiz sesler sadece bir vuruş daha yüksek olacak. Daha yüksek sesler biraz daha sessiz olacaktır.

Gürültülü ön ayar, arka planda çok şey olan videolardaki gürültüyü azaltmaya yardımcı olur. Podcast ön ayarı oldukça açıklayıcıdır. Bunu podcast’leri dinlerken deneyin. Temelde sesi eşitler, böylece fısıltılar bile sizin için çok iyi duyulacaktır. Hatta ön ayarları beğeninize göre manuel olarak da ayarlama imkanınız var.

2. STFO

Listemizdeki bir sonraki uygulama STFO. Tuhaf bir isim ama oldukça kullanışlı bir uygulama. Temelde steroidler üzerinde bir rahatsız etmeyin uygulaması. Diyelim ki çalışmakla meşgulsünüz ve rahatsız edilmek istemiyorsunuz. Ancak aynı zamanda ebeveynlerinizden, arkadaşlarınızdan veya meslektaşlarınızdan gelen önemli bir mesajı da kaçırmak istemiyorsunuz. Bu uygulama bu sorunu çözmenize yardımcı olacak.

Uygulamanın içinde farklı türde kurallar programlama şansınız var. Kural eklemek istediğiniz uygulamayı seçin. Ardından ne tür anahtar kelime ile size bildirim göndermesi gerektiğini belirtin. Örneğin; ‘Acil’, ‘Önemli’ ve benzeri şeyler gibi kelimeleri seçebilirsiniz. Bu nedenle, bir mesaj bu kelimeleri içerdiğinde, telefon “Rahatsız Etmeyin” modunda olsa bile bir bildirim alırsınız.

Benzer şekilde, belirli bir uygulamadan ‘İndirim’ kelimesini ekleyin. İstek listenizdeki bir üründe her indirim teklifi olduğunda, bunu manuel olarak yapmak zorunda kalmamanız için bildirimi sizin için filtreler. Uygulamanın yapacağı bir sürü başka eylem var.

3. Crash Drive 3

Bu sefer bir oyun da ekledik. Crash Drive 3 basit bir araba oyunudur. Ancak açık bir dünyadadır. Etrafta dolaşıp ve bazı numaralar yapın. Hem çevrimiçi hem de çevrimdışı oynama şansınız var.

Ekranınızın sağ üst köşesinde birinciliği elde etmek için tamamlamanız gereken bazı görevler yer almaktadır. Farklı tipte stuntlar ve çeşitli görevler yaparsanız buna göre puanlar alırsınız.

Oyun süper eğlenceli ve tam bir zaman öldürücü… Ancak verilen bu dokunmatik düğmelerle arabayı kontrol etmek biraz zor. Bunu biraz düzeltmeniz gerekecektir.

4. Flux

Flux, PlayStore’da bulunan açık ara en çekici ve en doğru hava durumu uygulamalarından biri. Saatlik hava tahmini hakkında daha fazla ayrıntı ile ön sayfada sıcaklıkla ilgili tüm temel bilgileri alırsınız. Ayrıca birkaç saat önce havanın nasıl olduğunu görmek için zaman çizelgesine de buradan göz atma imkanınız var.

Uygulamanın temasını verilen birkaç seçenekten bile değiştirebilirsiniz. Ayrıca, tüm uygulamanın illüstrasyon temasını değiştirme ve en çok beğendiğinizi seçme seçeneğine de sahip olursunuz.

Aşağı kaydırırsanız, yağış oranı, rüzgar, UV indeksi ve AQ gibi ayrıntıları öğrenirsiniz. Hatta işe gitmek için evinizden ayrılmadan önce hazırlanmak için sabah özetlerini ve hazırlıkları etkin hale getirme durumunuz var.

5. Moonbeam

Listemizdeki son uygulama Moonbeam. Podcast dinlemeyi seven biriyseniz, bu sizin için mükemmel bir uygulama olacaktır. Uygulamayı açtıktan sonra, uygulamanın size bazı podcast’leri önermesi için beğeninize göre belirli kategorileri seçmenizi ister. Filmler, spor, bilim, filmler, eğlence ve bir sürü başka seçenek gibi seçeneklere sahip olursunuz.

Başlangıçta, ilginizi çekecek birkaç saniye oynar. Ve bir şey gözünüze, daha doğrusu kulağınıza çarparsa o podcast’e tıklayabilirsiniz. Ayrıca uygulamanın kendisinde tamamen dinleyebilirsiniz. Uygulama size söz konusu podcast ile ilgili tüm ayrıntıları gösterir. Keşfet sekmesinden daha fazla podcast keşfetme şansınız var. Her şey, herkesin sorunsuz bir şekilde podcast’lere erişmesi için düzgün bir şekilde organize edilmiştir.

Eylül ayında indirmenizi tavsiye ettiğimiz 5 ücretsiz Android uygulamasını sizler için listeledik.

Exit mobile version