MudRunner, Epic Games Store’da ücretsiz

Epic Games Store bu hafta MudRunner oyununu ücretsiz yaptı. Her hafta Epic Games hesabı olanlara bir dizi ücretsiz oyun sunuyor. Bu hafta mağazayı ziyaret edenler, off-road kooperatif simülasyon oyunu MudRunner oyununu ücretsiz olarak indirebilir. Oyun şu andan itibaren 3 Aralık’a kadar Epic Games’ten indirilebilir durumda…

MUDRUNNER İLE ARAZİ DENEYİMİ YAŞAYIN

Sabre Interactive ve Focus Home Interactive simülatörü MudRunner, “oyuncuları sürücü koltuğuna oturtup onları inanılmaz arazi araçlarının sorumluluğunu üstlenmeye cesaret ederek, yalnızca bir harita ve pusula ile uç noktadaki Sibirya manzaralarında maceraya atan nihai arazi deneyimi” olarak tanımlanıyor.

Red Dead Online 1 Aralık’ta başlayacak

Gerçekçiliğe odaklanarak, dinamik, zorlu koşullarda vahşi, evcilleşmemiş arazilerde tehlikeli koşullara dayanarak hedeflerinizi ve teslimatlarınızı tamamlarken her biri kendine özgü özelliklere ve takılabilir donanıma sahip 19 güçlü arazi aracını kullanacaksınız. Amaç, bizden sipariş edilen teslimatları tamamlamak olacak, ancak bunun için devasa bir açık dünyada aşırı hava koşullarıyla yüzleşmek zorunda kalacağız. Ek olarak, kooperatif çok oyunculu sayesinde üç oyuncuya kadar bir araya gelmek mümkün olacak.

MUDRUNNER OYUNUNU EPIC GAMES KÜTÜPHANENİZDE SAKLAYIN

MudRunner, lansmanının ardından “muhteşem bir amansız ortam ve acımasız meydan okuma” sayesinde eleştirmenlerden olumlu yorumlar aldı. Açıkça herkes için olmasa da, MudRunner denenmeye değer. Özellikle Epic Games’te ücretsiz olması nedeniyle, indirip oyunu deneyimleyebilirsiniz.

MudRunner şu anda ücretsiz olarak satın alınabilir ve indirilebilir. Oyun 3 Aralık’a kadar ücretsiz bir şekilde kalacaktır. Bu noktada Cave Story + ile değiştirilecektir. Ancak elbette ‘satın alındıktan’ sonra ömür boyu kütüphanenizde saklayabileceğinizi belirtmek isteriz.

Exit mobile version