Computex’de MSI’ın Gövde Gösterisi

MSI Yeni Anakart ve Laptop modelleri hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Herkesin büyük bir merakla beklediği COMPUTEX TAIPEI 2019 başladı ve birçok kuruluş ürünlerini tanıttı. Yapay zeka, IoT, 5G, Blokzincir, yenilikler ve girişimler, Gaming ve genişletilmiş gerçeklik (XR) gibi birçok detay bu yıla damgasını vurmayı başardı.

oyuncuları hedefleyen üst sınıf MEG X570 GODLIKE ve yaratıcı içerik üretenleri hedefleyen PRESTIGE X570 CREATION bu yılın gözdeleriydi. MSI Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Sam Chern, “MSI olarak Gaming pazarında lider konumumuzu devam ettirirken oyun deneyiminin de ötesine geçerek gücümüzü yeni serilerle sergiliyoruz” dedi; “MSI’ın hızla büyümesinin ve PC sektöründe lider olmamızın arkasındaki itici güç de bu”. Diyerek düşüncelerini ifade etti.

Gelin hep beraber MSI’nin bu yıl harikalar yaratacak ürünlerine bir göz atalım. Bu ürünleri; oyuncular için ve yaratıcı içerik üretenler için olmak üzere ikiye ayırıyoruz.

Oyuncular İçin MSI Yeni Anakart ve Laptop

 

MEG X570 GODLIKE: Herşeye Hükmedecek Tek Bir Anakart

MSI MEG X570 GODLIKE sınır tanımayan ürünlerden bir tanesi. Oyuncular için içerisinde neredeyse herşey var. OLED ekranlı dinamik gösterge paneline ek olarak, Killer xTend ve en yeni Killer Wi-Fi 6 gibi Killer bağlantı çözümleri ve Xtreme Audio DAC gibi özellikler oyun hayranlarını kendisine bağlayabilecek. MEG X570 GODLIKE mükemmel soğutma çözümü için Propeller Blade teknolojisine sahip. Bu sayede ısınma problemi yaratmıyor. MEG X570 GODLIKE ile birlikte gelen M.2 XPANDER-Z Gen4 kartı ile M.2 Gen4 SSD’lerinizi artırabilir ve transfer hızınızı üst seviyeye taşıyabilirsiniz.

GT76 Titan: Nihai güç ve egzotik tasarımı ile tüm sınırları aşın

MSI tarafından üretilen bu ürün; Best Choice Golden Ödülü sahibi. MSI GT76 Titan Gaming laptop, 8 çekirdeğin her birinde 5.0GHz’e kadar hızaşırtma olanağı sunan Intel® Core™ i9 işlemci ve üst sınıf NVIDIA® GeForce® RTX 2080 grafiklerle donatılmış. Bu, ürünün İntel Core son işlemcisine denk olduğunu gösteriyor.

4 fan ve 11 heatpipe ile gerçekleşen soğutma yeteneği, 2.25 kat daha fazla hava akımı oluşturabilen bir güç olarak karşımıza çıkıyor.  GT76, 17.3″ ince çerçeveli ekranı ve 144Hz tazeleme oranı, görsel tatmininizi en üst noktaya taşıyacak. Killer DoubleShot Pro ile 2.5Gbps LAN ve en yeni WiFi bağlantısı olan Wi-Fi 6 gibi özellikleri de mevcut.

İçerik Yaratanlar İçin MSI Yeni Anakart ve Laptop

 

PRESTIGE X570 CREATION: Sanat Eserini Yarat

PRESTIGE X570 CREATION anakart, sizleri yaratıcılığın Dünyasına davet ediyor. Çift 10G Super LAN, internet hızınızı üstseviyelere çıkarabilecek. Yepyeni bir MSI yazılımı olan Creator Center ile içerik üretmek başka bir boyuta taşınıyor. Frozr Heatsink tasarımında patentli çift rulmanlı fan, MSI’ın özel Propeller Blade teknolojisi ile birleşmeyi başarıyor. WiFi 6 ise 3 kat daha yüksek hız ve daha düşük gecikme gibi avantajlar ortaya koyuyor.

P65 Creator: Yaratıcı zekalar için

Yaratıcı zekalar için bir ürün arıyorsanız, P65 Creator tam size göre diyebiliriz. Taşınabilirlik ve batarya süresini özellikle ön plana çıkaran bu P65 Creator, 17.9  mm’lik inceliği 1.8 kilogramlık hafifliği sayesinde şık görünüyor. Ayrıca; bu hafifliğine rağmen 8 saat boyunca kullanımimkanı sunuyor. P65 Creator Intel’in 8.Nesil CoreTM i7 işlemcisi ve NVIDIA®’nın GeForce® GTX 1070 harici grafikleri sayesinde çok daha keyifli bir yaratım süreci sizleri bekliyor.

MSI Yeni Anakart ve Laptop modelleri içerisinde sizin tercihiniz hangisi olabilir? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Exit mobile version