MSI PS63 Modern

PS63 Modern, yenilikçi ve zarif çizgileri, kolay taşınabilir tasarımı ve güçlü performansı ile dikkatleri üzerine topluyor. Mimarlar, tasarımcılar gibi içerik üreticisi olan profesyoneller tarafından 4K video editleme, fotoğraf işleme, 3D modelleme, animasyon, tasarım gibi işler için uzun süredir oyuncu bilgisayarları performans sağlamak amacı ile kullanılmaktaydı. MSI bu alanda profesyonellerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere ayrı bir seri olan Prestige Serisi ürünlerini piyasaya sundu.

İncelemiş olduğumuz model olan PS63 Modern, çok şık ve dikkat çeken bir tasarıma sahip içerik üreticilerini hedefleyen taşınabilir bir model. Mavi elmas kesimli karbon grisi rengi PS63 Modern’i zarif ve dikkat çekici bir hale getiriyor.

PS63 Modern, tasarım farklılıklarının yanında yüksek performansı ve kullanım kolaylıkları ile de rakiplerinden kolayca ayrılıyor. Son derece ince çerçevesi ile 15.6 inç ekrana sahip dizüstü bilgisayar, her zamankinden daha iyi bir kontrast, daha canlı ve doğru renkler sunan bir panele sahip.

MSI True Color ile kalibre edilen PS63 Modern ekranı %100’e yakın sRGB renk doğruluğu garanti edilebiliyor. PS63 Modern, 1.65 kg ile hafif bir tasarıma sahip ve 15.9 mm kalınlığı ile çantanıza rahatlıkla sığabiliyor. Güç adaptörü normal cihazlara kıyasla küçültülmüş olan PS63’ü yanınızda istediğiniz her yere kolayca taşıyabilirsiniz.

  1. Nesil Intel Core i7işlemcisi ve en günce TURING mimariye sahip NVIDIA GeForce GTX 1650 ekran kartı ile CUDA gereksinimi olan uygulamalarda hız sağlarken aynı zamanda her ne kadar tasarımcıları hedef alan bir bilgisayar olsa da oyunlarda da üst düzey performans sunuyor. MSI, PS63 Modern ile birlikte 16 saate kadarpil ömrü ve Qualcomm Quick Charge 3.0 ile başka akıllı cihazlarınızı şarj etme imkanı sunuyor.

MSI tarafından uzun yıllardır kullanılan ve sürekli geliştirilen Cooler Boost teknolojisinin en günceli olan Cooler Boost 3 teknolojisini kullanan cihaz, 2 özel fan ve 3 ısı borusu ile notebook modelini yoğun kullanımlarda bile ideal sıcaklıkta tutarak yüksek performans göstermesini sağlıyor. PS63 Modern, touchpad alanı üzerinde bulunan biyometrik parmak izi okuyucusuyla cihazınızın yabancılar tarafından kullanılmasını engelliyor.

MSI’ın oyuncu serisi cihazlarında uzun yıllardır kullanılan Dragon Center’ın daha çok içerik üreticilerini hedef alan yazılımı Creator Center ile yeni PS63 Modern, içerik üretecilerinin ihtiyaç duyacakları tüm yazılımları tek bir yazılım içerisinde topluyor.

 

Artılar

Şık tasarım

Donanım

Performans

Creator Center desteği

 

Eksiler

 


Bu yazı, Newtech dergisinin Ağustos sayısından alınmıştır.

Exit mobile version