Mount and Blade Warband Hileleri

Mount and Blade Warband hileleri nelerdir, hangi hile nerede kullanılmalıdır? Cevabı merak edilen bütün soruları yanıtladık.

Mount and Blade Warband hileleri ile oyunu olduğundan daha eğlenceli hâle getirmek ister misiniz? Bu hileleri kullanmadan önce hileleri etkinleştirmeniz gerekiyor. Bunu yapmazsanız hileler çalışmayacaktır.

Hileleri etkinleştirmek için Mount and Blade Warband’i açtıktan sonra oyun ayarlarından hileleri etkinleştirin. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra önünüzde artık hiçbir engel kalmıyor. Hilelere geçmeden önce şunu da belirtmek gerekiyor: Oyunu eğer hile ile oynarsanız Steam başarımlarını alamazsınız.

Mount And Blade Warband Hileleri Neler?

Mount And Blade Warband Hileleri Neler?

Mount and Blade Warband’de seviye atlama hilesini yaparken dikkatli olmalısınız. 62. seviyeden 63. seviyeye geçerken seviye sınırı bir anda oradan kalkıyor ve oyun seviyenizi birden inanılmaz bir noktaya getiriyor.

Bazı görevler seviyeye bağlı olduğu için seviye sınırı aşıldığında görevleri tamamlamak da imkânsız hâle geliyor. Bu görevlerde seviyeniz ne kadar yüksek olursa üstesinden gelmeniz düşman sayısı da o kadar artıyor.

Yüksek seviyenin tek zararı da bu değil. Seviyeniz eğer çok yüksek olursa oyun sık sık çökmeye başlayabiliyor. Bu da eğlenmek için hileye başvurmaktan pişman olmanıza neden olabilir. Bu yüzden çok gerekmedikçe seviye atlama hilesini kullanmamaya özen gösterin. Bu hileyi kullanacaksanız bile seviye limitini aşmamaya çalışın.

Son olarak yukarıda sıralanan hileleri belirtilen yerde kullanın. Hile eğer envanterde kullanılıyorsa envanterde kullanın. Başka bir yerde kullanırsanız hile doğru bir şekilde çalışmaz. Bununla birlikte kullanım yerine de bağlı olarak başka bir hile bile geçerli hâle gelebilir.

Exit mobile version