Motorola’nın Yeni Bir Telefonda Kalemle Çalıştığı Ortaya Çıktı

Android akıllı telefon alanında itici güç olan Motorola’nın pazar payı, hem orta menzilli hem de premium akıllı telefon segmentlerinde son zamanlarda hızlı bir şekilde düşüşe geçti. Şirket bu durumu değiştirmek için yeni tasarımlara yöneliyor.

Lenovo’ya ait olan şirket şu ana kadar Huawei ve Xiaomi gibi Çinli akıllı telefon üreticilerinin yükselişini küresel ölçekte durdurmayı başaramadı. Bununla birlikte, tüm bu yıllar boyunca değişmeyen bir şey, Motorola’nın yaratıcı olmasıdır. Şirket şu anda bunu çok iyi düzeyde kullanıyor.

Motorola her yıl tasarımını geliştiriyor

Geçen yıl Motorola, Moto One Vision akıllı telefonuyla 21:9 en boy oranını orta sınıf segmente getiren ilk şirketlerden birisiydi. Moto One Action ve Moto G8 Plus’tayken şirketin Go Pro tarzı aksiyon kamerasına uyduğu görüldü. Ayrıca son derece işlevsel bir kaleme sahip olduğunu da söyleyebiliriz. Fotoğrafta bir tane de kalem yer alıyor.

Bu cihaz hakkında henüz; ismi, özellikleri veya çıkış tarihi de dahil olmak üzere çok fazla şey bilinmiyor. Ancak render’a baktığımızda, bu yaklaşan telefondan ne beklenebileceğine dair genel bir fikir oluşturmak mümkün.

Exit mobile version