Motorola Nio ilk görüntüsü sızdırıldı

Motorola Nio’nun ilk görüntüsü, alışılmadık bir çift delikli delgi ekran tasarımını doğrulayarak çevrimiçi olarak sızdırıldı. Cihazın 2021 başlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Ancak yeni Snapdragon 888 yerine bir Snapdragon 865 içerebilir. Motorola Nio, Moto G markası altında satılacak.

Motorola, 2021’in başlarında ilk Snapdragon 800 serisi orta kademe telefonunu piyasaya sürecek ve sızan yeni bir görüntülemeye göre o Motorola Nio. Elbette bu bir kod adı. Akıllı cihazın, Başkan Sergio Buniac’ın da ima ettiği gibi, Moto G markalı bir cihaz olarak piyasaya çıkması bekleniyor. Hatta hafta başında, şirketin yeni masaüstü modunun duyurusu sırasında yeni cihaza kısa bir göz atmış olabiliriz.

Yeni akıllı telefonun ilk görüntüsünü sızdıran Evan Blass, ilk görüntüyü bir gecede yayınladı. Ne bekleyeceğine dair birkaç ipucu verdi. Cihazın muhtemelen ilk olarak Techniknews tarafından tespit edilen Qualcomm Snapdragon 865’i sallayacağı zaten tespit edilmişti. Bu, onu Google Pixel 5, Samsung Galaxy S20 ve OnePlus 8 gibi işlemcilere eşit hale getiriyor. Orta sınıf bir mobil telefon serisi için fena değil!

Ayrıca 5000mAh pil ve “en az” 8GB RAM ve 256GB depolama alanı olduğu söyleniyor. Bu DeX benzeri Masaüstü Modu için bir monitöre bağlantıya izin vermek için kutudan Android 11’i çalıştırmalı ve USB-C şarj portu üzerinden Displayport Alternatif Modu sunmalıdır. Kablolu bağlantının zorunlu olup olmayacağı veya Miracast gibi bir şeyin kablosuz bir seçenek sunup sunmayacağı henüz bilinmiyor. Ancak FreeRDP aracılığıyla bir Windows 10 makinesine doğrudan bağlanma seçeneği olacak. Ekranda herhangi bir ayrıntı yok. Ancak bunun, birkaç gün önce bildirdiğimiz 105 Hz yenileme hızına sahip garip bir telefon olabileceği umuluyor.

Şimdiye kadar Evan’ın gönderisinden ve zaten toplanan bilgilerden bir araya getirebilenler bu kadar. Tam bir özellik sayfası üzerinde spekülasyon yapmak için henüz çok erken (çift delikli ön kamera bildirimimizden kaçmamış olsa da). Şu an için fiyatlandırma veya kullanılabilirlik hakkında hiçbir bilgi yok. 2021’in ilk aylarında daha resmi bir şeyler duymayı umuyoruz.

 

 

Exit mobile version