Motorola, Moto G9 Power ve Moto G 5G’yi duyurdu

Motorola Moto ailesinin en yeni orta sınıf akıllı telefonları Moto G9 Power ve Moto G 5G ile karşınızda. G9 Power adını 6.000 mAh pilinden alırken, Moto G 5G 300 euro fiyatla markanın Avrupa’daki en uygun fiyatlı 5G telefonu.

MOTOROLA MOTO G9 POWER AKILLI TELEFONUN ÖZELLİKLERİ

Moto G9 Power, devasa piline ek olarak 6,8 inç HD + LCD ve 16 MP selfie kamerası için delik açıklığı ile birlikte gelir. Arka, 2 MP makro kamera ve 2 MP derinlik yardımcısının yanı sıra 64 MP ana kamerayı barındırıyor. Ayrıca, yerleşik bir parmak izi okuyucuya da sahip.

Qualcomm’un Snapdragon 662’si, microSD ile daha da genişletilebilen 4 GB RAM ve 128 GB depolamaya bağlı olarak dümende oturuyor.

Xiaomi, 200W hızlı şarjlı telefonu piyasaya sürebilir

Telefon, Android 10’u Motorola’nın My UX’i üstte olacak şekilde başlatır. USB-C üzerinden devasa 6.000 mAh pil şarj cihazı ve 20W şarj hızlarını destekler.

Moto G9 Power Avrupa’da 200 euro fiyatla satılıyor. Elektik Menekşe ve Metalik Adaçayı renklerinde geliyor. Ayrıca önümüzdeki haftalarda Latin Amerika, Orta Doğu ve Asya’da daha fazla pazara ulaşacak.

MOTO G 5G AKILLI TELEFONUN ÖZELLİKLERİ

5G ağları yavaş ama emin adımlarla Avrupa çevresinde daha fazla ülkeye doğru yol alıyor. Motorola, kullanıcılara yeni nesil deneyime, uygun fiyatlı bir ağ geçidi sunmak istiyor. Moto G 5G, Qualcomm’un Snapdragon 750G yonga setiyle desteklenen 6,7 inçlik bir telefondur.

8 MP ultra geniş lens ve 2 MP makro kamera destekli 48 MP birincil kamera ile daha çok yönlü bir kamera kurulumu sunar.

İşleri devam ettirmek, aynı zamanda USB-C üzerinden 20W şarj yapan 5.000 mAh’lik bir pildir. Telefon ayrıca IP52 su sıçramasına dayanıklılık derecesine sahiptir. Alt kısımdaki kulaklık jakını tutar. Yazılımın ön yüzü Android 10 tarafından kapsanmaktadır ve üstte My UX ile çalışır.

Moto G 5g, Volkanik Gri, Buzlu Gümüş renklerde gelir ve 4 / 6GB RAM ve 64 / 128GB depolama ile sunulacaktır. Temel model için perakende fiyatı 300 euro olarak belirlenmiştir.

G9 Power gibi G 5G de önümüzdeki haftalarda Latin Amerika, Orta Doğu ve Asya pazarlarına gelecek.

Exit mobile version