Motorola Moto G Stylus (2022) Özellikleri

Motorola Moto G Stylus (2022) yakında piyasaya çıkacak. Bu yeni akıllı telefonun özellikleri ortaya çıktı.

Motorola Moto G Stylus (2022) özellikleri ortaya çıktı. Motorola’nın tonlarca cihazı var. Bazen sızdırırken onlara yetişmek zor. Motorola Moto G Stylus (2022), son zamanlarda ortaya çıkan hem renderlar hem de bazı pazarlama materyalleri ile birkaç kez sızdırılarak zarar gördü. Ancak şimdi, kaynaklar sayesinde, resmi lansmanından önce cihazın temel özelliklerini paylaşıyoruz.

Her şeyden önce, Moto G Stylus (2022) Milan’ın dahili bir kod adına sahip. Akıllı telefon Android 11 ile piyasaya çıkacak. Bunu doğrulayamasak da, bu cihazın en azından Kuzey Amerika ve Avrupa’da piyasaya sürülmesini bekliyoruz. Rapora göre, Moto G Stylus (2022) yalnızca tek bir yazılım yükseltmesi alacak. Bu da Android 12 ile sonsuza kadar kalacağını ima ediyor. Bununla birlikte, telefon önümüzdeki iki yıl boyunca iki ayda bir güvenlik güncellemeleri alacak.

Motorola Moto G Stylus (2022) Detayları

Ekrana gelince, bu akıllı telefon 2460×1080 çözünürlüğe sahip 6.78 inç full HD ekrana sahip. 90Hz yenileme hızıyla birlikte gelecek. Ayrıca bunun bir IPS LCD panel olduğunu da biliyoruz. Geçen yıl piyasaya sürülen MediaTek Helio G85 ve Mali-G52 GPU’ya sahip görünüyor. Ayrıca bir kalemi var. Bu kalem telefonun içinde olacak gibi duruyor.

Kameralar açısından, OV16A1Q gibi görünen 16MP sabit odaklı bir sensör içeren ortalanmış bir kamera kesmesi var. Arkaya bakan kameralar 50 MP Samsung ISOCELL S5KJN1, 8 MP Samsung ISOCELL S5K4H7 ultra geniş ve 2 MP GalaxyCore GC02M1 derinlik sensöründen oluşuyor. Bellek ve depolamaya gelince; Motorola Moto G Stylus (2022), 4 GB veya 6 GB RAM ve MicroSD kart ile genişletilebilen 128 GB depolama alanıyla birlikte gelecek. Ayrıca 10W şarjlı 5.000 mAh bataryaya sahip olması bekleniyor.

Son olarak akıllı telefon ayrıca güç düğmesinde bir parmak izi sensörüne sahip. Özel bir Google Asistan tuşu yok. Tek bir alttan ateşleme hoparlörü ve 3,5 mm kulaklık jakı var. Kaynaklara göre NFC veya çift SIM desteği yok.

Akıllı Telefon Ne Zaman Çıkacak?

Motorola Moto G Stylus’un (2022) tam olarak ne zaman piyasaya sürüleceğinden emin değiliz. Ancak çok uzak olmadığını umuyoruz. Geçen yılki cihaz Ocak 2021’de piyasaya çıktı. Bu da artık daha fazlasını duyabileceğimiz herhangi bir gün olabileceği anlamına geliyor.

 

Exit mobile version