Motorola Moto E7 akıllı telefonun özellikleri ve fiyatı sızdırıldı

Birkaç ay önce, Motorola Moto E7 Plus Hindistan’da piyasaya çıktı. Motorola Moto E7 Plus telefon şu anda diğer pazarlarda mevcut. Bir süredir, resimler ve temel özellikler dahil olmak üzere daha küçük Moto E7 ile ilgili raporlar ortaya çıkmıştı. Şimdi, 91mobiles tarafından hazırlanan özel bir rapor, Moto E7’nin fiyatını ortaya koyuyor.

MOTOROLA MOTO E7 FİYATI

Rapora göre, bu akıllı telefon bu ayın sonunda tüm dünyada satışa sunulacak. Ancak Avrupa’da Moto E7 120 Euro’luk (1120 TL) bir fiyat etiketi ile gelecek.

GTA VICE CITY ‘DEN İLK GÖRÜNTÜLER

MOTO E7 ÖZELLİKLERİ

Raporlara göre Moto E7, 6.2 inç HD çözünürlüklü LCD su damlası ekranı kullanacak. Bu akıllı telefon bir Snapdragon 632 SoC’nin yanı sıra 2GB RAM ve 32GB dahili depolama ile gelecek. Bu cihaz kesinlikle giriş seviyesi bir akıllı telefon. Bununla birlikte, 2GB RAM, 2020 giriş seviyesi bir akıllı telefon için gerçekten düşük görünüyor.

Kamera bölümünde ise bu cihaz 5MP ön kameraya sahip olacak. Arka tarafta çift kamera kurulumu (13MP + 2MP lens) olacak. Kaputun altında, bu cihaz 3550 mAh bataryaya sahip olacak. Renk açısından da, Moto E7’nin kırmızı ve mavi renklerde satışa sunulacağı ortaya çıktı. Yukarıdaki görüntüye bakıldığında, bu telefonun su damlası ekranına rağmen kalın bir çerçeveye sahip olduğu görülüyor. Alt çerçeve çok daha kalındır.

MOTO E7 PLUS DÜNYADA SATIŞA ÇIKTI

MotoE7 Plus Brezilya’da piyasaya sürüldü. 6.5 inç su damlası ekranı ve çift arka kamera modülü kullanır. Giriş seviyesi bir ürün olarak konumlandırılmış ve yaklaşık 288 dolara satılıyor. Diğer açılardan Moto E7 Plus, 4GB RAM + 64GB ROM ile birleştirilmiş bir Snapdragon 460 işlemci kullanır. Bu telefon microSD kart genişletmeyi, yerleşik 5000 mAh bataryayı, 10W şarjı destekler ve Android 10 sistemi üzerinde çalışır.

 

Exit mobile version