Monster Notebook, PUBG Turnuvası PROTALITY’nin Global Sponsoru Oldu!

Monster Notebook, PUBG: BATTLEGROUNDS turnuvası PROTALITY’nin global ana sponsoru oldu. İşte turnuvaya dair detaylar!

Monster Notebook, global markası Tulpar’la PUBG: BATTLEGROUNDS turnuvası PROTALITY’nin global ana sponsoru oldu. Peki, “Tulpar PROTALITY EMEA TOUR” isimli turnuva neler sunuyor?

PUBG Turnuvası PROTALITY’nin Detayları

Açık elemelerin 21 Şubat tarihinde başladığı turnuvanın büyük finali 8, 9 ve 10 Mart tarihlerinde yapılacak. “Tulpar PROTALITY EMEA TOUR”, 8 bin dolar ödül havuzuna sahip. Bu turnuvada tüm EMEA bölgesinin en iyi iki takımı belli olacak.

Bu sezon Avrupa, Orta Doğu ve Türkiye’den takımların katılabildiği açık elemelere sahne olacak turnuvanın kazananı ve ikinci takımı, turnuvanın sahip olduğu iki adet Wildcard ile “PUBG EMEA CHAMPIONSHIP: SPRING”in playoff aşamasına direkt olarak katılım hakkı kazanacak.

Üst Grup, açık elemelerde başarılı olan takımlarla davetli takımları bir araya getirecek. Üst Grup maçlarından sonra en iyi 8 takım büyük finale yükselecek. Üst Grup aşamasına kalan son 16 takım ise şanslarını son kez alt grupta deneyecek.

pubg turnuvası protality

Monster Notebook Global Pazarlama Direktörü Birol Sülük,  Global markamız Tulpar ile PUBG: BATTLEGROUNDS PROTALITY turnuvasının ana sponsoru olduk” dedi ve şu şekilde devam etti:

“Türkiye’de espor alanında yatırımlarımızı sürdürürken global operasyonlarımızı da desteklemek adına geniş bir katılıma sahip böylesine büyük bir turnuvaya sponsor olmaktan çok mutluyuz. Oyun bilgisayarı alanındaki deneyimlerimizi bu alana gönül vermiş oyunculara, sektör paydaşlarına ve sektörün geneline yaymaya devam edeceğiz. Ülkemiz ve globalde espora yatırım yapmayı sürdüreceğiz.”

PUBG Turnuvası PROTALITY Nasıl İzlenir?

Turnuvaya katılan 256 takım ve davetli takımlar arasından en iyi 16’sı büyük finalde yer alacak. Turnuva PUBG’nın Twitch kanalı üzerinden izlenebilecek.

Tulpar PROTALITY EMEA TOUR Maç Günleri

Exit mobile version