Mobile Legends En Güçlü Karakterler

Mobile Legends en güçlü karakterler arasında hangi kahramanlar yer alıyor? Yeni bir karakter almadan önce bu listeyi inceleyin.

Mobile Legends En Güçlü Karakterler

League of Legends’a (LoL) çok benzeyen Mobile Legends, başlangıçta tıpkı LoL’de olduğu gibi sınırlı sayıda karakterin kilidinin açık olduğu bir oyundur. Daha fazla karakterle oynamak istiyorsanız onların kilidini açmaya ihtiyacınız vardır. Rastgele birini almadan önce Mobile Legends en güçlü karakterler listesini incelemek isteyeceksiniz.

Oyuna yeni başlamış birisi olarak tüm karakterler ve yetenekleri hakkında bilgi sahibi olmamanız normaldir. Çok fazla seçeneğinizin olması da seçim yapmanızı oldukça zorlaştırabilir. Bu nedenle sadece en güçlülerinin toplandığı bu listeye göz atmak iyi bir fikir olabilir.

Mobile Legends En Güçlü Karakterler Listesi

Mobile Legends’ta oynayabileceğiniz en iyi karakterler bu şekildedir. Yetenekleri doğru kullanıldığında durdurulamaz olabilirler. Onları özel yapan şeyin ne olduğunu aşağıdan öğrenebilirsiniz.

Alucard

Alucard yüksek patlama hasarı veren bir kahramandır. Bu yeteneği, karşısında yer alan zayıf kahramanlara karşı büyük oranda hasara neden olabilir. İkiye karşı bir olduğunda bile yanına yaklaşılmaması gereken karakterlerden birdir. Can çalma dahil olmak üzere rakip takımın hızla can kaybetmesine yol açabilecek pek çok özelliği vardır.

Bunları doğru bir şekilde kullanabilen bir oyuncu karşısında neredeyse kimsenin şansı yoktur. Karşıdaki kişinin ilk kez o karakteri oynamadığını fark ederseniz yaklaşmakta biraz tereddüt etmek hayat kurtarıcı olabilir.

Fanny

Fanny, oyunun en eğlenceli karakterlerinden biri olabilir ama bu sizi yanıltmasın, o oynamakta ustalaşması en zor karakterlerden de biridir.

Pasifi, Fanny’nin uçarken verdiği hasarın yüzde 15 ila 30 oranında artmasını sağlar. Hedefte de bir av işareti bırakır. İşaretlenen karaktere hasar verdiğinde 10 enerji alır.

Bir diğer yeteneği ise Fanny’nin kılıcını döndürerek yakındaki düşmanlara 320-520 fiziksel hasar verdirir. En önemli yeteneği ise bir düşmana hızlıca atılmasını sağlayarak rakipte 500-860 fiziksel hasar bırakıyor.

Lesley

Lesley’in pasifi, 5 saniye boyunca hasar almazsanız bir sonraki temel saldırı için ekstra menzil ve yüzde 50 kritik şansı kazandırıyor ve 50 gerçek hasar (minyonlara karşı %20 ekstra hasar) verdiriyor.

İlk yeteneği, Lesley’i kamuflaja sokarak iki kat enerji yenilemesi, %40 ekstra hareket hızı ve 85-153 ekstra fiziksel saldırı kazandırırken ikinci yetenek, hedef yöne doğru bir el bombası fırlatırken Lesley’i de hafifçe geriye çekiyor. Alan içindeki düşmanlar 150-300 hasar alırken onlar da geriye savruluyor.

Argus

Argus’un ilk yeteneği kullanıldığında karakter belirlenen yöne doğru şeytani bir el çağrıyor. İsabet ettiği tüm düşmanlara ya da minyonlara 125-250 fiziksel hasar verip 0,7 saniye boyunca sersemletiyor.

İkinci yetenekte ise Argus şeytani kılıcını ileri doğru savurarak isabet ettiği rakiplere 300-400 fiziksel hasar veriyor ve onları 0,8 saniye boyunca %80 yavaşlatıyor. İsabet alan düşmanlar da 4 saniye boyunca lanetli oluyor.

Lanetlenmiş düşmanlar hareket hâlindeyken her 0,3 saniyede bir 35-60 fiziksel hasar alıyor ve arkalarında da lanetli iz bırakıyor. Argus, bu izler üzerinde %40 ekstra hareket hızı kazanıyor.

Esmeralda

İlk yetenek, 4 saniye boyunca 300-750 kalkan ve süre boyunca hızla azalan %40 hareket hızı verir. Yakındaki düşmanların kalkanlarını da kademeli olarak kendi kalkanına dönüştürür.

İkinci yeteneği, yakındakia rakiplerde 240-440 fiziksel hasar açar. Bir kahramana her hasar verdiğinde bekleme süresi 1,5 saniye azalır. Düşmanın hareket hızı da 1,5 saniyeliğine %10 oranında azalır.

Ultiye basıldığında Astrospace’in gücünü iki silahında birleştirir. Süre ne kadar uzun olursa güç de o kadar büyük olur. Serbest bırakıldığında hedefe 350-650 fiziksel hasar veren Stardust’ı fırlatır, ardından hedef konuma göz kırparak 350-650 büyü hasarı veren ve bölgedeki düşmanları 1 saniyeliğine hareketsiz bırakan Frostmoon’u atar.

Exit mobile version