En İyi MMORPG Oyunlar

MMORPG oyunlar ile devasa bir evrene giriş yapabilirsiniz. İşte keyifli vakit geçirebileceğiniz en başarılı video oyunları listesi!

En iyi MMORPG oyunlar neler? Devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu türünde çok sayıda yapım yer alıyor. Bu nedenle bu konuda kararsızlık yaşama ihtimaliniz bulunuyor. Devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu türünde başarılı bir oyun arıyorsanız aşağıda yer alan listeye göz atabilirsiniz.

MMORPG Oyunlar Önerileri

  1. World of Warcraft
  2. TERA
  3. Blade & Soul
  4. Guild Wars 2
  5. The Elder Scrolls Online
  6. New World
  7. Star Wars: The Old Republic
  8. EVE Online
  9. DC Universe Online
  10. Planetside 2

1. World of Warcraft

Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen World of Warcraft (WoW), 23 Kasım 2004 tarihinde çıktı. Devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu, kısa sürede tüm dünyada çok popüler hale geldi. Birçok ödülün sahibi olan yapım günümüzde hala popülerliğini devam ettiriyor.

Warcraft evrenindeki Azeroth gezegeninde geçen WoW, Warcraft III: The Frozen Throne’da gerçekleşen olayların yaklaşık olarak dört yıl sonrasını konu alıyor.

2. TERA

Gameforge 4D GmbH tarafından yayımlanan TERA, MMORPG türünün en başarılı örnekleri arasında bulunuyor. Aksiyon ve macera dolu bir evrene sahip olan yapımda başarılı bir oynanış sistemi yer alıyor. Oyunda toplamda 7 ırk ve 13 sınıf bulunuyor.

3. Blade & Soul

NCSoft tarafından geliştirilen ve yayımlanan Blade & Soul, ilk olarak 30 Haziran 2012 tarihinde çıkış yaptı. Karakter özelleştirme desteğine sahip olan video oyununda saç stili, yüz yapıları, göz rengi gibi kişiselleştirme işlemleri gerçekleştirilebiliyor. Çeşitli ırkların yer aldığı yapım keyifli oynanış sunuyor.

4. Guild Wars 2

ArenaNet tarafından geliştirilen Guild Wars 2, 28 Ağustos 2012 tarihinde çıktı. Asura, Charr, Human, Nom ve Sylvari olmak üzere beş ırkın yer aldığı oyunda toplamda sekiz sınıf mevcut. Başarılı video oyunu, ilk oyundan 250 yıl sonrasını konu alıyor.

5. The Elder Scrolls Online

Zenimax Online Studios tarafından geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından yayımlanan The Elder Scrolls Online,  başarılı dövüş mekanikleri ve kaliteli grafikleri ile dikkat çekiyor. Milyonlarca oyuncu tarafından oynanan oyun ile Elder Scrolls evrenine giriş yapabilir ve maceraya adım atabilirsiniz.

6. New World

Amazon Games tarafından geliştirilen ve yayımlanan New World, 28 Eylül 2021 tarihinde çıkış yaptı. Çok kaliteli grafikler ve başarılı oynanış sistemi ile ön plana çıkan yapım, Aeternum Adası olarak isimlendirilen kurgusal bir adada geçiyor.

7. Star Wars: The Old Republic

Star Wars: The Old Republic, devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu türünü ve Star Wars evrenini seven oyunculara hitap ediyor. BioWare tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayımlanan yapım, 20 Aralık 2011 tarihinde çıktı.

8. EVE Online

Uzayda geçen EVE Online, 6 Mayıs 2003 tarihinde çıkış yaptı. Çok sayıda uzay gemisinin yer aldığı video oyununda özelleştirme desteği mevcut. Oldukça başarılı olan yapımda uzay savaşlarına tanık oluyorsunuz.

9. DC Universe Online

DC evrenini seven oyunculara hitap eden DC Universe Online, 3 Kasım 2011 tarihinde çıktı. Dimensional Ink Games tarafından geliştirilen ve Daybreak Game Company tarafından yayımlanan oyunda Batman, Superman, Joker gibi karakterler yer alıyor.

10. PlanetSide 2

Rogue Planet Games tarafından geliştirilen PlanetSide 2, en iyi MMORPG oyunlar listesinde yer alıyor. Oyunda New conglomerate, Terran Republic ve Vanu Sovereignty olmak üzere üç imparatorluk bulunuyor. Devasa savaşların yaşandığı oyun bazı özelleştirme seçeneklerine sahip.

Exit mobile version