MIUI 12.5 İki Modele Daha Geliyor! İşte O Telefonlar

Xiaomi Mi 10 T Pro

MIUI 12.5 güncellemesinin küresel olarak çıkışını Xiaomi, Şubat ayında duyurdu. Şirketin Android arayüzünün son güncellemesini de Aralık ayında Çin’de görmüştük. O zamandan beri, küresel pazarlarda telefonlara güncelleme gelmeye devam ediyor. İşte güncelleme alacak telefonlar!

Avrupa’da, Mi 11 modeli geçiğimiz ay yeni güncellemeyi almıştı. Şimdi ise nihayet Mi 10T ve Mi 10T Pro’nun da yeni yazılımı alma zamanı geliyor. Aslında bu iki modelin güncellemeyi Mayıs ayında almasını bekliyorduk. Fakat bazı sebeplerden dolayı bu tarih ertelendi. Ancak şimdi bu iki model de Avrupa’da yeni güncellemeyi alacak.

MIUI 12.5
MIUI 12.5

İlginizi Çekebilir: Xiaomi Mi MIX 4, Mi 11 Ultra’dan daha pahalı olacak


MIUI 12.5, Mi 10 T ve Mi 10 T Pro modellerine geliyor

AB’de bir yerden satın aldığınız bir Mi 10T veya Mi 10T Pro’nuz varsa, önümüzdeki birkaç gün veya hafta içinde bu güncellemeyi telefonunuza yükleyebilirsiniz. Yeni güncelleme 12.5.1.0.RJDEUXM koduyla geliyor. Ayrıca bu sürüm de Android 11 tabanlı olacak. Boyutu ise 3GB’ın biraz üzerinde geliyor. Yani indirmek için 3 GB kadar boş bir alana sahip olmanız gerekiyor.

Mi 10T

Yeni güncelleme, özel model ayarlamaları ile yüklediğiniz cihazı daha hızlı hale getirmeyi vadediyor. Ayrıca gğncelleme hareketlere anında yanıt ve “20 kat daha fazla işleme gücü” sunacağını iddia ediyor. Ek olarak MIUI, daha hafif, daha hızlı ve daha dayanıklı hale geldiğini iddia ediyor. Ek olarak, zihin haritaları, karalamalar, eskizler, dinamik düzenler ve alıntılar gibi bir ton işlevselliğe sahip, yerleşik, tamamen yeni bir Notes uygulaması ile geliyor.

Xiaomi Mi 10T serisi Android 10 tabanlı MIUI 12 ile çıkış yapmıştı. Şimdi 12.5 versiyonu ile Android 11’i de alıyor. Ayrıca serinin, MIUI 13 ile Android 12 sürümünü de almasını bekliyoruz. Bu seri de ülkemizde satışta olan Xiaomi akıllı telefonları arasında. Telefonları daha detaylı incelemek ve fiyatlarını öğrenmek için bu bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

Exit mobile version