Minecraft Zombi Köylü İyileştirme Nasıl Yapılır?

Minecraft zombi köylü iyileştirme adımları nelerdir? Zombi köylü iyileştikten sonra ne olur? Bu ve buna benzer soruları cevapladık.

Minecraft Zombi Köylü İyileştirme Nasıl Yapılır?

Minecraft zombi köylü iyileştirme oldukça gerekli bir işlemdir. Nasıl bir strateji izlerseniz izleyin, Minecraft’ın hayatta kalma modunda hiçbiri yeterli olmaz. Ne kadar denerseniz deneyin, etrafınızdaki herkesi kurtaramazsınız.

Zombiler köylülere saldırabilir ve onları kendileri gibi zombilere dönüştürebilir. Bu noktadan sonra oyuncular genellikle kendilerini korumak için zombiye dönüşen bütün yerlileri öldürme yoluna başvurur ama onları tedavi etmek gibi bir seçeneğinizin de olduğunu unutmamalısınız.

Çevrenizdeki insanları kurtarmak istiyorsanız aşağıdaki adımları takip ederek siz de köyün yerlilerini tedavi edebilirsiniz.

Minecraft Zombi Köylü İyileştirme Adımları

Bu adımların sonunda işinize devam edebilirsiniz. Köylünün iyileşme süreci, sizin orada olup olmadığınızdan etkilenmez. Birkaç dakikanın sonunda yeniden o yere gidip köylünün iyileşip iyileşmediğini kontrol edebilirsiniz.

Zombi Köylü İyileştikten Sonra Ne Olur?

Zombi köylü tedavi edildikten sonra normal bir köylüye dönüşür. Yetişkin bir köylü ise iyileştikten sonra işine geri dönecektir. Peki, zombi köylüyü neden iyileştirmek gerekiyor? Zombi köylü iyileştirmenin faydalarını bilmiyorsanız bunun çok da gerekli olmadığını düşünebilirsiniz.

Bir köylüyü tedavi etmek size ticaret sırasında indirim sağlar. Köylü eğer zombiye dönüşmeden önce bir meslekle ilgileniyorsa o mesleğe yeniden kavuşacak, onunla ticaret yaptığınızda size indirim yapacaktır.

İndirim yapacak olan sadece o köylü de değildir. Diğer köylüler de bu iyiliğiniz karşılığında size indirim yapacaktır. En önemlisi ise diğer köylüler de zombiye dönüşmeyecektir.

Minecraft’ta bir zombi köylü tedavi etmek çok da basit adımlardan oluşmuyor. Uygulama aşamasında biraz tekrar yapmanız gerekebilir ama bu tekrarların size önünde sonunda faydası dokunacaktır.

Exit mobile version