Minecraft Zırh Büyüleri

Minecraft zırh büyüleri arasından sizin için hangisinin muhteşem olduğunu mu merak ediyorsunuz? Bu listeyi inceleyin.

Minecraft Zırh Büyüleri

Minecraft’ta zırhların dayanıklılığını arttırmak ve yeni özellikler kazanmasını sağlamak için büyü yapılabilir. Minecraft zırh büyüleri, ayakta daha uzun süre kalmanıza ve hatta karşı konulamaz hâle gelmenize yardımcı olabilir.

Bu zırhları ve büyüleri etkili bir şekilde kullanmak gerekiyor çünkü evinizi nerede yaptığınıza bağlı olarak çevrede sizin için çok fazla tehdit unsuru olabilir. Peki, sizi görür görmez hedef alan çetelerden ve diğer hasar veren unsurlardan korunmak için hangi büyüler kullanılabilir? Bu liste ile en iyisini seçmenize yardımcı olacağız.

Minecraft Zırh Büyüleri Listesi

Minecraft’ta sizi koruyacak olan zırhınız için en iyi büyüler bu şekildedir. Dilerseniz gelin, bunları yakından inceleyelim ve faydalarını daha iyi şekilde öğrenelim.

Soul Speed

Soul Speed, ruh kumu üzerinde yürürken hareket hızını büyük ölçüde arttırır. Her zaman kullanışlı olmasa da özellikle ruh kumunda yürümek gerektiğinde ne kadar işlevsel olduğu görülecektir.

Soul Speed’in üç seviyesi bulunuyor. Bu seviye arttıkça oyuncunun kazandığı hız da artıyor. Her yerde kullanılamasa da ruh kumu üzerinde hareket etmenizin gerektiği anlarda faydasını çok iyi bir şekilde görüyorsunuz.

Depth Strider

Depth Strider, su altındayken hareket hızını önemli ölçüde arttırıyor. Varmak istenen noktaya kısa sürede gitmek için su altını tercih edenler, bu büyüyü kesinlikle kullanmalıdır.

Respiration

Su altı demişken Respiration, su ile ilgili başka önemli bir büyüdür. Adı üzerinde suya daldığınızda oksijenin daha uzun sürede tükenmesini sağlar.

Su altında uzun zaman geçirmenizin gerektiği zamanlar için mükemmeldir. Örneğin bir su altı mağarasında kaybolduğunuzu düşünün. Büyü sayesinde dönüş yolunu bulmanız için yeterli zamanınız olacaktır. Sizi oksijen ihtiyacından ötürü sık sık sudan çıkmaktan da kurtarabilir.

Thorns

Thorns, harika bir büyüdür. Düşmanın size verdiği hasarın bir kısmını geri kendine verir. Bu özellikle kalabalık çete ile savaşılırken çok yararlı olabilir. Tabii, bu zırhın dayanıklılığından alır ama zırhı onarmak için gerekli malzemelere sahipseniz bunu sorun yapmanıza gerek yoktur.

Etrafınız yaratıklar tarafından sarıldığında onlara karşı avantaj elde etmek için bu büyüyü tercih edebilirsiniz.

Exit mobile version