En İyi Minecraft Modlar Neler?

Minecraft modlar arayışında mısınız? Bir türlü aradığınız modu bulamıyorsanız bir de bu birbirinden ilginç modlara bakın.

Minecraft modlar ile daha harika bir oyuna dönüşebilir. Orijinal hâli bile sonsuz bir eğlence deneyimi sağlama konusunda inanılmazken bu modlar ile oyunu deneyiminizi daha da üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Aralarından seçim yapabileceğiniz binlerce mod ile popüler açık dünya oyununda geçirdiğiniz zamanı daha da keyifli hâle getirebilirsiniz.

Sizin için seçtiğimiz bu modların oyunun bazı versiyonlarında çalışırken bazılarında çalışmayabileceğini unutmayın. Herhangi bir modun oyun sürümünüz ile uyumlu olup olmadığını öğrenmek için modun indirme sayfasını kontrol edebilirsiniz.

En Popüler Minecraft Modlar

En Popüler Minecraft Modlar

1. WorldEdit

Bu mod bir harita oluşturucusudur ama bunu oyundan ayrılmadan yapmanızı sağlar. Oyun için özel yapılar oluşturmak ve özelleştirmek için birçok araca oyun içinden ulaşabilirsiniz.

2. LotsOMobs

Bu mod, fillerden tutun da zürafalara kadar oyuna çeşit çeşit yeni hayvanlar ekliyor. Tek kötü yanı eski bir mod olmasıdır. Bu nedenle onu yeni sürümlerde kullanamazsınız.

3. MultiBeds

MultiBeds, en mükemmel yatağı yapmanızı sağlayabilecek, son derece özelleştirilebilir bir yatak oluşturucusudur. Bu modla eklenen araçlarla oluşturabileceğiniz yastık ve benzerleri ile yataklar daha da özelleştirilebilir hâle geliyor. Yatakları birleştirmeniz bile mümkündür. Bunu yaptığınızda yataklar otomatik olarak birbirine bağlanır.

4. Hygiene Mod

Hygiene Mod, adından da anlaşılabileceği üzere hijyene dikkat etmenizi gerektirecek ilginç bir moddur. Sağlık barınızın üzerine yeni bir bar daha ekler. Bu hijyen barı, oyunda ne kadar terlediğinize ve kirlendiğinie bağlı olarak kısa ya da uzun sürede boşalır. Barın yeniden dolması için sıvı sabun yapmanız gerekir.

5. Castle in the Sky

Castle in the Sky, oyuna gizli bir kale ekliyor. Bu kale inanılmaz derece büyüktür ama gökyüzünde olduğu için onu bulmak oldukça zordur. Kaleye ulaştığınızda bulmacaları çözmeniz ve kaleyi fethetmek için var gücünüzle saldırmanız gerekecektir.

6. Telepads

Telepads, haritanın belirli yerlerine ışınlanma alanları kurmanızı sağlar. Böylece belirli yerlere saniyeler içinde gidebilirsiniz. Telepad’i oluşturduğunuzda yerin adını yazmanız istenecektir. Bu yerin adını yazıp Enter tuşuna basarsanız o yer otomatik olarak kaydedilir ve diğer Telepad’lerle arasında bağlantı kurulur.

Minecraft gibi bir oyun arıyorsanız Minecraft benzeri oyunlar listemize de göz atabilirsiniz.

Exit mobile version