Minecraft Köylü Meslekleri

Minecraft köylü meslekleri hakkında bilgi sahibi olun, hangi köylüden ne alabileceğinizi öğrenin. İşte detaylı bir rehber!

Minecraft Köylü Meslekleri

Minecraft köylü meslekleri hakkında bilgi edinmeniz mi gerekiyor? Minecraft’taki köylüler tıpkı insanlar gibi uyanır, günlük işlerini tamamlar ve tekrar uyur. Köylülerin yaptığı işlerin oyunculara çok büyük faydaları dokunur.

Oyuncular, köylüler ile etkileşim kurabilir. Onlarla ticaret yapabilir. Bir köylüden yaptığı iş ile ilgili ihtiyacı olan bir şeyler alabilir.

Oyunda çok sayıda meslek vardır. Köylülerin mesleklerini merak ediyorsanız sizin için bir listemiz var.

Minecraft Köylü Meslekleri Listesi

Minecraft’ta köylülerin işleri arasında bunlar yer alıyor. Gelin, bu meslekler hakkında daha fazla bilgi sahibi olalım.

Zırhçı

Zırh parçası ve kalkan gibi eşyaları zırhçıdan alabilirsiniz. İyi bir zırh ustası, size büyülü zırh parçaları bile sağlayabilir.

Haritacı

Haritacıların size sunduğu hizmet oldukça pahalıya patlayabilir ama hizmetin getirdiği fayda kesinlikle buna değiyor.

Kasap

Kasap, size pişmiş et sağlar. Oyunda yiyecek bulamazsanız kasaplara başvurabilirsiniz.

Çiftçi

Çiftçilerden söz etmeden Minecraft hakkında konuşmak mümkün değildir. Oyunda en çok görülen köylüler, çiftçi köylülerdir. Çiftçiler, son derece önemli malzemeler sunar. Bu köylüler elma, kurabiye, ekmek ticareti de yapabilirsiniz.

Alet Ustası

Kazma, kürek, balta gibi çeşitli araçlara sahip olmak için alet ustaları ile ticaret yapabilirsiniz. Yüksek ticaret seviyelerinde büyülü araçlar elde etmek de mümkündür.

Din Adamı

Din adamları, Minecraft’ta çok nadir görülen büyülü ögeler sağlar. Bu köylüler, diğer köylülere kıyasla size çok daha ilginç eşyalar sunar. Ender Gözü ve Işık Taşı da dahil olmak üzere aradığınız çoğu şeye bu köylüler sayesinde sahip olabilirsiniz.

Balıkçı

Balıkçılar, pişmiş somon, morina ve çok daha fazlasını sağlar. Balıkçılardan yiyeceğin yanı sıra büyülü bir olta da satın alabilirsiniz.

Kütüphaneci

Efsunlu kitaplar ile çok yakından ilgileniyorsanız kütüphanecilerin size yardımı dokunabilir. Oyunda efsunlu kitap almanın en iyi ve en kolay yolu, kütüphanecilerle etkileşime geçmektir.

Çoban

Çobanlar, size halı, renkli yün, tablo gibi daha çok dekoratif ağırlıklı eşyalar sağlar. Oyuncular, çobanlara genellikle evinin içini daha iyi bir hâle getirmek için gider.

Silah Ustası

Bir silah ustası, size obsidyen, silah ve demir sağlar. Silah ustalarından büyülü ya da büyüsüz kılıçlar, baltalar alabilirsiniz.

Deri İşçisi

Deri işçileri bir zamanlar çok yaygın olarak görülürdü ve popülerdi. Bu köylüler, yeni Minecraft sürümlerinde eskisi gibi tercih edilmiyor çünkü size genellikle deri zırh parçaları sunuyorlar.

İşsiz

İşsiz köylüler, siz onlara bir iş verene kadar olduğu yerde kalır. Bütün bebek köylüler, işsiz köylüler olur. Onların önüne şantiye blokları koymanız hâlinde meslek edinebilirler. Zaten bir işle uğraşan bir köylünün bloklarını kırarsanız o köylü işsiz köylüye dönüşür. Bir köylüyü başka bir mesleğe yöneltmek istiyorsanız buna başvurabilirsiniz.

Exit mobile version