Minecraft Kedi Neyle Beslenir? Nasıl Evcilleştirilir?

Minecraft kedi neyle beslenir? Kedi evcilleştirme için nasıl bir yol izlenmelidir? Bu konuya dair tüm soruları cevaplıyoruz.

Minecraft Kedi Neyle Beslenir?

Minecraft kedi neyle beslenir özellikle Minecraft’ta kedi evcilleştirmeye karar veren oyuncuların en çok sorduğu sorulardan biridir. Kediler, oyunda evcilleştirebileceğiniz at ve papağan gibi hayvanlardan sadece bir tanesidir.

Kedi gibi hayvanları onların tercih ettiği yiyeceklerle beslemelisiniz. Onlar ancak bu şekilde evcilleştirilebilir. Peki, Minecraft’a kedileri evcilleştirmek için onlara ne vermek gerekiyor?

Minecraft Kedi Neyle Beslenir?

Kediler çiğ balık ile beslenir. Onları evcilleştirmek için vermeniz gereken sadece bundan ibarettir ancak evcilleştirmeden önce sizinle karşılaşan kedilerin her zaman kaçacağını unutmamalısınız. Kedilerin sadece bir balıkla evcilleştirilebilmesi kulağa oldukça kolay gelse de aslında balık evcilleştirme sürecinin çok küçük bir parçasıdır.

Bir kedi, diğer evcil hayvanlardan farklı olarak evcilleştirildikten sonra bile balık yemeye devam eder. Onların ne yiyeceğini belirlemeniz mümkün değildir. Onları beslemek aynı zamanda onların mutlu görünmesini de sağlayacaktır. Ayrıca o kedilerin yavruları da evcilleştirilmiş olarak doğacaktır.

Minecraft Kedi Evcilleştirme Adımları

Bir kediyi evcilleştirmeye başlamadan önce çiğ balık elde ettiğinizden emin olun. Buna sahip değilseniz kedi sizden her zaman kaçacaktır.

Minecraft’ta Kediler Nerede Bulunur?

Minecraft’taki kediler birkaç yerde bulunabilir. Örneğin onları köylerin etrafında koşarken görebilirsiniz. Ayrıca kara kediler de cadı evinde doğar.

Kediler, Minecraft’ta birçok hayvanın aksine tıpkı bir yol arkadaşınızmış gibi her zaman yanınızda gezebilen hayvanlardır. Minecraft’ta işlerinizi yapmanıza çok fazla katkıları dokunur.

Bu hayvanlar diğer hayvanlar gibi çok düşme hasarı almaz. Yine de hasara neden olacak yüksek yerlerden düşmemek için çok dikkatlilerdir.

Oyundaki kediler serbest ve evcilleştirilmiş kedi olmak üzere iki kategoriye ayrılabilir. Serbest kediler evcilleştirilebilir. Bu kedileri sadece yiyecekle evcilleştirilmiş bir kediye dönüştürebilirsiniz. Bu hayvanlar size çok yardımcı olabilir. Örneğin sürüngenleri sizden uzak tutabilir. Ayrıca görünmezlik açık olsa bile sizi görebilirler. Buna yavru kediler de dahildir.

Exit mobile version