En İyi Minecraft Forumları

Minecraft forumları arıyorsanız bu listede yer alan forumlar size mod, sunucu kurulumu gibi konularda yardımcı olacaktır.

En İyi Minecraft Forumları

Minecraft forumları arayışında mısınız? Böyle bir arayışta olmanızın arkasında pek çok neden olabilir. Örneğin video oyununu çok daha eğlenceli hâle getirecek modlar bulmak ya da Minecraft güncellemeleri hakkında yapılan bilgilendirmelere en kısa sürede ulaşmak istiyor olabilirsiniz.

Mojang tarafından geliştirilen Minecraft gerçekten de oyuncuların kendi dünyasını tasarlamasına imkân veren harika bir video oyunudur. Bloklarla çeşitli yapılar inşa etmeye olanak tanıması sayesinde yaratıcılığı geliştirmek açısından son derece faydalı olduğu söylenebilir.

Ne var ki her oyuncunun Minecraft’ı oynama sebebi bir değildir. Bazıları sadece eğlenmek için oynarken bazıları da Minecraft ile ilgili gelişmeleri çok önemser ve bu gelişmelerden doğrudan haberdar olmak ister.

Oyunu oynama amacınız ne olursa olsun, aşağıda sıralanan çeşitli forumlar size aradığınızı bulma konusunda yardımcı olacaktır.

Minecraft Forumları Listesi

Minecraft topluluğu için oluşturulan forumlar bu şekildedir. Dilerseniz gelin, yukarıdaki forumları daha yakından incelemeye başlayalım.

Planet Minecraft Forums

Planet Minecraft Forums, adından da anlaşılabileceği üzere sadece Minecraft hakkında konuşmaların geçtiği bir forumdur. Bu forumda Minecraft texture paket, harita, skin, sunucu, mod ve çok daha fazlası paylaşılıyor.

Forumun amacı, Minecraft topluluğunu bir arada toplamak ve her oyuncunun video oyunu ile ilgili çeşitli paylaşımlar yapmasını sağlamaktır.

Minecraft Forge

Minecraft Forge, forum kısmında daha çok modlara odaklanır. Ayrıca yeni başlayanların yararlanabileceği, bu konuda bilgi sahibi olan kullanıcıların bilgi paylaşımında bulunabileceği bir anlatım bölümü de vardır.

Bu forumda kullanıcıların konu dışı bir şekilde sohbet edebileceği bir bölüm de bulunuyor. Minecraft topluluğunun bir parçası olan kullanıcılarla başka konular hakkında konuşmak için bu bölümü kullanabilirsiniz.

Mine-imator Forums

Mine-imator Forums, kullanıcıların texture, ses, modlar hakkında paylaşım yapabileceği başka bir forumdur. Bu forum daha çok Mine-imator’a odaklansa da forumdaki kullanıcılar Minecraft topluluğundan olan kullanıcılardan oluşuyor. Dolayısıyla yeni Minecraft oyuncuları ile tanışmak için iyi bir forum olduğu söylenebilir.

Minecraft Forum

Listedeki ikinci ve üçüncü forumların aksine Minecraftforum.com tamamen Minecraft oyununu kapsıyor. Sunucu kurulumları, modlama da dahil olmak üzere pek çok konu hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz bölümler mevcuttur.

Forumda ayrıca modlar bölümü de mevcuttur. Bu bölüme özel olarak oluşturulan mod fikir ve istekleri ile mod geliştirme gibi alt bölümlerden de mod geliştiricileri ile iletişim kurabilirsiniz.

Exit mobile version