Minecraft Benzeri Oyunlar

Minecraft benzeri oyunlar listesinde hangi yapımlar yer alıyor? İşte birbirinden başarılı oyunların listesi!

Minecraft benzeri oyunlar oynamak isteyen oyuncular için çeşitli yapımlar bulunuyor. Minecraft alternatifi oyunlar arıyorsanız aşağıda yer alan listeye göz atabilirsiniz.

Minecraft Benzeri Oyunlar Listesi

Minecraft Benzeri Oyunlar-1

1. Trove

2015 yılının haziran ayında çıkan Trove, Minecraft’a benzerliği ile dikkat çekiyor. Aksiyon MMO oyununda çeşitli sınıflar yer alıyor. Başarılı craft sistemine sahip olan oyunda evinizi inşa edebilirsiniz. Düşük donanıma sahip bilgisayarlarda da sorunsuz bir şekilde oynanabilen yapımda çeşitli eşyalar da yapabilirsiniz.

2. Space Engineers

Uzayda geçen açık dünya oyunu Space Engineers’ta çok başarılı craft sistemi bulunuyor. Kaynak toplamak, diğer gezegenleri keşfetmek ve hayatta kalabilmek için uzay gemisi aracılığı ile uzayda seyahat edebilirsiniz. Fizik tabanlı motora sahip olan yapımda iki oyun modu yer alıyor.

3. PixArk

Snail Games USA tarafından geliştirilen ve 31 May 2019 tarihinde çıkan yapım, Minecraft ve Ark: Survival Evolved adlı video oyunla benziyor. Dinozor ve ejderha dahil 100’den fazla canlının yer aldığı PixArk’ta çeşitli eşyalar üretmeniz ve bloklar ile kendi üssünüzü inşa etmeniz gerekiyor.

4. Terraria

2 boyutlu yapısı, craft sistemi ve oynanış sistemi ile dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Terraria, 16 Mayıs 2011 tarihinde çıktı. Büyük başarı elde eden video oyunu, günümüzde popülerliğini devam ettiriyor. Açık dünya oynanışa sahip olan yapım, oyuncuların büyük kısmı tarafından beğenildi.

5. Roblox

Minecraft gibi oyun arayan oyuncular için harika bir seçenek olan Roblox, içerisinde çok sayıda yapımın yer aldığı çevrim içi tabanlı oyun platformudur. 2006 yılında çıkmasına rağmen günümüzde hâlâ popüler olan Roblox, milyonlarca oyuncu tarafından oynanıyor.

6. Boundless

MMO oyunu Boundless, çok başarılı bir craft sistemine sahiptir. Açık dünya temasına sahip olan oyunda silah, yiyecek ve araç dahil birçok öge üretebilirsiniz. Hayatta kalma ögesini de içerisinde barındıran oyunda yeni yerler keşfedebilirsiniz.

7. Eco

Strange Loop Games tarafından geliştirilen video oyununda kaynak toplayabilir ve çeşitli yapılar inşa edebilirsiniz. Çok kaliteli grafiklere sahip olan video oyununda uzun saatler boyunca keyifli zaman geçirebilirsiniz.

8. Lego Worlds

Açık dünya temasına sahip olan yapım, 7 Mart 2017 tarihinde çıktı. Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından yayımlanan Lego Worlds, lego parçaları ile çeşitli yapılar inşa edebilirsiniz. Helikopter ve motosiklet gibi araçların yer aldığı oyunda ejderha ve goril de bulunuyor.

9. Starbound

Tek oyunculu ve çevrim içi modlarına sahip olan Starbound, 22 Temmuz 2016 tarihinde çıktı. Üç farklı oyun modunun yer aldığı oyunda 7 farklı ırk mevcuttur. Chucklefish tarafından geliştirilen ve yayımlanan yapımda karakter özelleştirme seçeneği de bulunuyor. Yapılar inşa edebilmenize imkân tanıyan yapımda zırh, silah ve eşya gibi ögeler yapabilirsiniz.

10. Junk Jack

Piksel tabanlı 2 boyutlu Junk Jack, başarılı craft sistemi ile ön plana çıkıyor. Pixbits tarafından geliştirilen ve yayımlanan video oyununda egzotik bitkiler yetiştirebilir, balık toplayabilir ve daha pek çok aktivite gerçekleştirebilirsiniz.

Yukarıda Minecraft gibi oyunlar listesi bulunuyor. Listede yer alan yapımlardan bir tanesini satın alabilir ve oynamaya başlayabilirsiniz. Ayrıca en iyi hayatta kalma oyunları listemize de göz atabilirsiniz.

Exit mobile version