Minecraft Bedrock Komutları

Minecraft Bedrock komutları ve onların ne işe yaradığını mı merak ediyorsunuz? Bu listeden hızlı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Minecraft Bedrock Komutları

Minecraft Bedrock komutları, oyunda belirli eylemleri gerçekleştirmenize olanak tanır. Bu eylemler, hava durumunu değiştirmekten nesneleri hareket ettirmeye kadar hemen hemen her şey olabilir.

Oyunu sizin için kolaylaştırabilecek çok sayıda komut bulunuyor. Bunları doğru bir şekilde nasıl kullanacağınızı öğrendikten sonra komutlar size gerçekten önemli zaman kazandırabilir ve bir şeyler oluşturma sürecinizi çok daha eğlenceli hâle getirebilir.

Bedrock’ta Komutlar Nasıl Kullanılır?

Daha önceden Minecraft PE olarak bilinen Minecraft Bedrock’ta kodları kullanmak için sohbet kutusunu kullanmanız gerekiyor. Tek yapmanız gereken sohbet kutusunu açmak ve kullanmak istediğiniz komutu yazmaktır.

Her komut eğik çizgi (/) ile başlamalıdır. Büyük ve küçük harfe duyarlı olduğundan dolayı her komut olduğu gibi yazılmalıdır.

Komutları kullanabilmek için oyuncuların hilelere izin vermesi gerekir. Bunu yapmak oldukça kolaydır ancak hileleri etkinleştirmenin başarı sistemini devre dışı bırakacağını unutmayın. Hileleri etkinleştirmek için ayarlardan “Game > Cheats” yolunu takip edebilirsiniz.

Oyunda /help ya da /? komutlarının kullanımı, her konsol komutunu nasıl kullanılacağı bilgisi ile birlikte görüntüler. Bir komutun nasıl kullanılacağını öğrenmek için tek yapmanız gereken /help yazıp boşluk bırakmak ve komutu yazmaktır.

Tabii ki Minecraft’ın büyük bir oyuncu topluluğu var. Bu topluluğun bir parçası olan üyeler, Minecraft forumları ya da wiki siteleri üzerinden bilgilerini aktararak diğer oyuncuları da bilgilendiriyor. Bir komutu kullanırken sorun yaşıyorsanız söz konusu kaynaklardan da yararlanabilirsiniz.

Minecraft Bedrock Komutları Listesi

Exit mobile version