Microsoft, yeni kablolu Xbox stereo kulaklığını duyurdu

Microsoft, 2021’de piyasaya sürülen 100 dolarlık Xbox stereo kablosuz kulaklığından daha uygun fiyatlı, 59,99 $’lık kablolu bir model olan yenilenmiş Xbox stereo kulaklığını tanıttı. Bu yeni kulaklık 21 Eylül’de piyasaya çıkıyor.

Beklendiği gibi, kablolu kulaklığın kablosuza göre birkaç özelliği eksik. Ancak tasarımının çoğu hemen hemen aynı gibi… Sesi ayarlamak için sağ kulaklığın dışındaki kadranı çevirebilirsiniz. Esnek mikrofonun arka tarafında kablosuz sürümle elde ettiğiniz şeyi yansıtan bir sessiz düğmesi vardır.


İlginizi Çekebilir: Büyük Kapışma: PlayStation 5 vs Xbox Series X


XBOX STEREO KABLOLU KULAKLIĞININ ÖZELLİKLERİ

Özellikler arasında yüksek kaliteli kulak yastıkları, sağ kulaklıkta ses kontrol kadranı ve yerleşik tek yönlü mikrofon vardır.

Stereo kulaklık, daha pahalı modelde olduğu gibi sol kulakta sohbet / oyun ses karıştırma kadranına sahip görünmüyor. Ancak fiyat farkı göz önüne alındığında bu korkunç bir kayıp değil.

Bu kulaklık, koyu yeşil 3,5 mm kablosu ve fişi aracılığıyla Xbox denetleyicinize bağlanır. Bu, onu, bu fişi destekleyen diğer cihazlarla (ve denetleyicilerle) kullanabileceğiniz anlamına gelir.

Microsoft, stereo kulaklığın Dolby Atmos, Windows Sonic ve DTS:X gibi uzamsal ses teknolojilerini desteklediğini ifade etti. Ayrıca şirket “güçlü bas ile temiz orta ve yüksek frekans performansına” sahip olduklarını söylüyor. Ses kalitesi kablosuz sürümde olduğu gibi bir şeyse; birçok oyuncu bu 59,99 dolarlık modelden memnun olmalıdır. Nasıl dayandığını ve benzer fiyatlı diğer kulaklıklarla karşılaştırdığını görmek için yakında test değerlendirmeleri karşımıza çıkacaktır.

Şimdi Microsoft’un mağazası aracılığıyla ön sipariş verebilirsiniz. Microsoft, diğer perakendecilerde de mevcut olacağını söylüyor.

Exit mobile version