Microsoft Yeni HoloLens’in İlk Sızdırılmış Görüntüleri Ortaya Çıktı

Microsoft, MWC Barcelona’da bugün büyük bir basın toplantısı düzenlemeyi planlanıyor. Satya Nadella ve Alex Kipman’ın katılımıyla uzun zamandır şirketin beklenen HoloLens karma gerçeklik kulaklıklarını kullanması bekleniyordu.

Ancak etkinlikten sadece birkaç saat önce bir Twitter kullanıcısı, yeni cihazın dört resmini sızdırarak en azından sürprizlerin bir kısmını bozdu.

Barselona’daki Basın Etkinliği Öncesinde Görüntüler Sızdı

Bunlar gördüğümüz yeni HoloLens’ın ilk görüntüleri. Yeni sürüm gelişmiş bir yapıya sahip gibi görünüyor ve giyilmesi genelde daha rahat görünüyor. Ancak cihaz hakkında şu ana kadar söyleyebileceğimiz tek şey bu.

Görüntüler, kabaca eski cihazın aynı kamera ve sensör yerleşimini göstermekte. Sızıntıya rağmen, bugünün etkinlikleri için birçok sürpriz kaldı. Microsoft’un Barselona’daki basın etkinliği saat 18: 00’de başlayacak.

Bu yeni modelle ilgili herkesin gerçekten bilmek istediği şey, yeni cihazın gelişmiş bir görüş alanı oluşturması. Microsoft’un gösterdiği ilk prototipler, sizi AR deneyimine son derece dalmış hissetmenizi sağlayan geniş bir görüş alanına sahipti.

Exit mobile version