Microsoft ve Qualcomm Oyun Performanslarını Artırdı!

Microsoft ve Qualcomm tarafından yapılan çalışmalar ile birlikte, oyun performansını değiştirecek çok önemli bir anlaşmaya imza atıldı. Hadi gelin bu anlaşmanın detaylarına hep birlikte göz atalım.

Windows 10 sistemi, bildiğiniz üzere en çok kullanılanlar arasında yer alıyor. Bu nedenle bilgisayarlar için oldukça önemli. Qualcomm Snapdragon mobil platformu uyumluluğu ise cep telefonlarına çok büyük avantajlar sağlıyor. Bu ikilinin anlaşmaya varması, kullanıcılara önemli bir kapı aralayacak gibi görünüyor. ARM tabanlı PC sistemleri bu gelişme sayesinde sıçrama yaşayabilir.

Microsoft ve Qualcomm piyasayı değiştirecek

Qualcomm Technologies Kıdemli Başkan Yardımcısı Keith Kressin tarafından yapılan açıklamalarda, özellikle de mobil sistemlerin bilgisayar hızına erişebileceğinden bahsetti. Ona göre Microsoft ve Qualcomm, bu anlaşma sayesinde oyun Dünyasında çok büyük bir yer edinebilir.

Microsoft ve Qualcomm

Microsoft, yeni anlaşma sayesinde Windows 10 sistemini oyunlarla çok daha uyumlu hale getirecek. Böylece bilgisayardan oyun oynamak isteyen kişiler başka işletim sistemlerine yönelmek zorunda kalmayacak. 5G ve 4G LTE bağlantıları ise, işin mobil tarafını temsil edecek. Bu tür yüksek bağlantılar sayesinde mobil oyunların çok daha keyifli bir hal alması bekleniyor.

MediaTek de ARM mimarili işlemciler ile Chromebook marketinde yer kapmaya çalışacak. Böylece bu pazarın daha şimdiden çok ciddi bir büyüme yakalayacağını söylemek mümkün. Sizce hangi şirket bu konuda daha fazla ön plana geçmeyi başaracak? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Oppo Find X2 ve Oppo Watch LOL temalı olarak satışa çıkıyor

Exit mobile version