Microsoft Türkçe Eğitim Seti Gençlere Büyük Katkı Sunacak

Microsoft Türkiye ve Habitat Derneği tarafından yapılan ve Microsoft Türkçe eğitim seti de içeren  “Bilenler Bilmeyenlere Bilgisayar Öğretiyor” projesi faaliyete geçti.

Gençlere çok büyük bir katkısının olacağı tahmin edilen eğitim setleri, uzun bir süredir Microsoft tarafından uygulamaya geçirilmeye çalışılıyordu. Şirketin gençlere çok fazla özen gösterdiği biliniyordu. Ancak ilk bunu böylesine kapsamlı bir şekilde başlattı.

16 -25 yaş arası gençlerin içinde bulunduğu bu proje, çok büyük bir katılımcı ile hayatına başlıyor. Microsoft ile alakalı aklınıza gelebilecek bütün eğitimler burada veriliyor. Şirketin popüler uygulaması olan Word’den Çevrimiçi ortak çalışma alanına kadar herşey var.

Microsoft Türkçe eğitim seti sektörel taleplere cevap verecek

İş bulma veya yeni iş kurma aşamasında şirketler her zaman için yol gösterici olmaya çalışır. Bunu daha çok danışmanlık firmaları yapıyor. Ancak son çalışmalarla birlikte, Microsoft gibi firmaların da bu tür yönlendirmeler yaptığı ortaya çıktı.

Microsoft Türkçe eğitim seti

gibi birçok alanda eğitici çalışmalara devam ediliyor. Microsoft bu program ile birlikte gençlere birçok beceri kazandırmak istiyor. Kısacası firma yol gösterici olurken gençler etkin bir şekilde onları takip edecek. Her geçen gün daha da önem kazanan beceriler, Microsoft ile birlikte adeta hayati bir noktaya taşınıyor.

Peki bu tür eğitimler konusunda siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version