Microsoft Teams Yapay Zeka Desteği Alacak!

Dünyanın en büyük görüntülü konuşma ve konferans uygulamalarından bir tanesi olarak bilinen Microsoft Teams, yapay zeka desteği alacak gibi görünüyor.

Pandemi sürecinin iyice kızışması ile birlikte Zoom ve diğer benzer uygulamalar aşırı derecede fazla kullanılmaya başlandı. Elbette Microsoft tarafından geliştirilen Teams uygulaması da eskisinden fazla yüklendi ve kullanıldı. Şimdi ise şirket Zoom ile daha sert bir rekabet yürütmek istiyor. İşte tam da bu nedenle yapay zeka desteği alacak diyebiliriz.

Microsoft Teams yapay zeka ile daha güçlü olacak

Günümüzün popüler sistemlerinden bir tanesi olan yapay zeka neredeyse her alanda kullanılıyor. Muhtemelen ilerleyen yıllarda da Microsoft bunu daha çok entegre edecek.

Microsoft Teams yapay zeka

Toplantı yaparken etrafın çok sessiz olmasını isteyenler için yeni bir sistem geliştirildi. Microsoft’un yapay zekayı daha fazla kullanmak istemesi, bu özelliklerden de rahatlıkla anlaşılabilir. Havlayan köpek veya konuşan çocuklar gibi sesler yeni yapay zeka sistemi sayesinde hemen algılanacak ve engellenecek.

fan sesleri, kalem sesleri, fare ve mikrofon ile alakalı bütün sesler yine yapay zeka süzgecinden geçecek. Sizce Microsoft bu işte başarılı olabilecek mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version