Microsoft Surface Duo Android İle Tam Uyumluluk İstiyor

Herkesin büyük bir merakla beklediği Microsoft Surface Duo, Android konusunda tam bir uyumluluk için çaba harcıyor. Windows Latest tarafından aktarılan bilgilere göre; şirket yeni katlanabilir akıllı telefonlarının, popüler işletim sistemi olan Android ile tam uyumlu şekilde çalışmasını istiyor.

Elbette sadece bundan ibaret değil. Aynı zamanda Google Servisleri ile tam uyumlu bir cihaz olması Microsoft tarafından en çok dikkat edilen detaylar arasında yer alıyor. Böylece Google ve Android ile bağlantı kurulacağı zaman herhangi bir sorun ortada kalmayacak.

Microsoft Surface Duo Android uyumu için tüm çalışmalar yapıldı

Microsoft şu ana kadar birçok uyumluluk testi gerçekleştirdi ve genellikle büyük bir başarı yakaladı. Microsoft, Surface Duo’nun Android 10 işletim sistemi ile çıkış yapmasını istiyor ve bunun için Android Uyumluluk şartlarını tamamlamaya gayret ediyor.

Microsoft Surface Duo Android
 

Çift ekranlı cihazlarda tam uyumlu bir şekilde çalışabilmesi için özel destek vermek bile firmanın planları içerisinde yer alıyor. Microsoft’un yeni cihazının Windows Mobile işletim sistemli bir telefondan çok daha fazla özellik sunması bekleniyor.

Geniş bir uygulama mağazası ile birlikte, kullanıcılara çok geniş bir dünya sunulacak. Böylece hiç bıkmadan bu katlanabilir cihaz ile uğraşmaları sağlanacak. Sizce Microsoft tarafından geliştirilecek yeni katlanabilir cihaz ne tür özellikler sunabilir? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Exit mobile version