Microsoft Office Artık Apple’ın Mac App Store’unda Mevcut

Microsoft Office paketi bugün Apple Mac App Store’da kullanıma sunuluyor. Yazılım devi başlangıçta; 2018 sonunda Office uygulamalarını Mac App Store’a getirmeye söz verdi ve kısa bir gecikmeden sonra bunu başardı.

Microsoft Office, App Store’da Memnuniyet Yarattı

Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote ve OneDrive Microsoft Office 365 uygulama paketinin bir parçası olarak dahil edilmiştir ve Word, Excel, PowerPoint ve Outlook’u kullanmak için bir Office 365 aboneliğine ihtiyacınız olacak.


Uygulamalar; daha önce Microsoft’un kendi web sitesi aracılığıyla Mac sahiplerine sunulan sürümleriyle aynıdır. Ancak şimdi Mac App Store’da düzgün bir şekilde paketlendi.

Apple ayrıca bugün Microsoft’un Mac App Store’a eklenmesini memnuniyetle karşıladı. Apple’ın dünya çapındaki pazarlama başkan yardımcısı Phil Schiller; “Microsoft Office 365’i macOS Mojave’daki tüm yeni Mac App Store’a davet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz”diyor.

Microsoft, bir aylık Office 365 deneme sürümü sunar. Bunun ardından Office 365 Kişisel’i yılda 69,99 ABD Doları (ayda 6,99 ABD Doları) veya Office 365 Evi (yıllık 9,99 ABD Doları) üzerinden seçmeniz gerekir.

Exit mobile version