Microsoft, Mac için Office 2021 önizlemesini sunuyor

Microsoft, bu hafta Mac için Office 2021 ve Office LTSC’nin bir önizleme sürümünü yayınlıyor. Office LTSC (Uzun Süreli Hizmet Kanalı) ticari müşteriler için tasarlanmış olsa da, her iki sürüm de Office’in aboneliklere veya buluta dayanmayan kalıcı sürümleridir. Microsoft, Şubat ayında Office 2021 planlarını duyurdu. Önizlemede bulunmayacak olan bir Windows sürümü de bu yılın sonlarında piyasaya sürülecek.

MICROSOFT OFFICE 2021 HEM APPLE SİLİKON HEM DE INTEL MAC DESTEKLER

Mac için Office 2021, hem Apple Silikon hem de Intel tabanlı Mac’leri destekler. Bunun için en az 4 GB RAM ve 10 GB depolama alanı gerektirir. Statik bir Office sürümü olarak tasarlanmıştır. Ancak önizleme sırasında yeni özellikleri içerecek aylık güncellemeler olacaktır. Mac için Office 2021 kesinleşip piyasaya sürüldüğünde, hiçbir yeni özellik eklenmeyecektir.

Samsung Galaxy Z Fold Tab çıkış tarihi ve fiyatıyla sızdı

Mevcut iyileştirmeler şunları içerir:

– Satır Odağı, bu özellik dikkat dağıtıcı unsurları ortadan kaldırarak Word kullanıcılarının bir belgede satır satır hareket etmesini sağlar.

– XLOOKUP, bir tabloda veya satır bazında bir şeyler bulmanızı sağlayan bir Excel özelliğidir.

– Elektronik tablolardaki dinamik diziler için yeni işlevler içeren Excel’de dinamik dizi desteği.

– PowerPoint’te anlatımlı bir slayt gösterisi kaydedin.

Microsoft’un Office LTSC çeşidi, karanlık mod desteği, erişilebilirlik iyileştirmeleri ve Mac için Excel 2021’de bulunan Dinamik Diziler ve XLOOKUP özelliklerinin aynısını da içerecektir. Windows için Office 2021 benzer özellikler içerecektir.

Mac için Office 2021’i denemekle ilgileniyorsanız, önizlemeyi etkinleştirmelisiniz. Bunun için Microsoft’un sitesinden yükleyiciyi ve özel bir Toplu Lisans Serileştiricisini indirmeniz gerekir.

KAÇ OFFICE KULLANICISI VAR?

Microsoft’un üretkenlik paketiyle yaptığı her şey kurumsal profesyoneller için bir sonuca sahiptir. Sonuçta, 650.000 ABD şirketi Office çevresinde standartlaştı. Microsoft, aylık 258 milyondan fazla Office 365 / Microsoft 365 kullanıcısına sahip. COVID-19 ve uzaktan çalışmaya geçiş ile güçlendirilen şirket, Ekim ayında işbirliği aracı Microsoft Teams’in şu anda günlük 115 milyon aktif kullanıcı gördüğünü söyledi.

Exit mobile version