Microsoft Kendi Ürünlerini Tek Seçenek Olarak Sunuyor

Microsoft kendi ürünlerini

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden bir tanesi olarak bilinen Microsoft kendi ürünlerinin tek seçenek olarak sunmaya başladı. Bu durum daha şimdiden onunla ilgili çok fazla dava açılmasına neden olabilir. İşte merak edilen detaylar.

ABD’li Microsoft bir diğer iş platformu olan Slack ile büyük bir kavgaya tutuştu. Şirketin antitröst ya sana çiğnemeye başladığı söyleniyor. Her an firma ile ilgili büyük davalar başlayabilir. 

Microsoft Teams haksızlığa neden oluyor

Slack tarafından iddia edildiğine göre Microsoft kendi uygulamaları ile birlikte aynı zamanda Teams yüklemesi yapıyor. Yani Microsoft Office aldığınızda aynı zamanda Teams uygulaması da geliyor.

Bu durum Slack gibi uygulamaların canını büyük oranda sıktı diyebiliriz. Microsoft ile ilgili ortaya atılan iddialar, sadece bundan ibaret değil. Aynı zamanda Windows işletim sistemi ile birlikte müşterilere herhangi bir seçenek verilmeden bunun sunulması, büyük sorun olarak görülüyordu.

Microsoft bu tür tek olma stratejisini devam ettirirse muhtemelen başı beladan kurtulamayacak. Peki siz Microsoft tarafından devam ettirilen strateji hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version