Microsoft Flight Simulator: Game Of The Year Edition Duyuruldu

Microsoft Flight Simulator: Game of the Year Edition, DirectX 12 desteği içerecek. Ücretsiz güncelleme 18 Kasım'da geliyor.

Microsoft Flight Simulator: Game of the Year Edition, DirectX 12 desteğiyle 18 Kasım’da geliyor. Ücretsiz güncelleme, beş yeni uçak, sekiz yeni havaalanı ve yeni keşif uçuşları ve eğitimlerini içerecek. Büyük ekleme, PC oyuncuları için DirectX 12 desteği olacak.

Microsoft Flight Simulator: Game of the Year Edition İle Neler Gelecek?

Microsoft Flight Simulator’ın geliştiricileri Asobo, bu yılın başlarında PC performansında büyük iyileştirmeler içeren bir güncelleme yayınladı. DirectX 12 daha iyi CPU kullanımı içerdiğinden; bu yeni DirectX 12 güncellemesi belirli PC’ler için işleri daha da iyileştirecektir.

DirectX 12’ye geçiş, gelecekte Microsoft Flight Simulator’da ışın izlemenin kapısını da açacaktır. Efektler, daha iyi su, geliştirilmiş gölgeler ve ışın izlemeli oyunlarda görmeyi beklediğimiz olağan yansımaları içermelidir. Asobo ayrıca bu yaklaşan güncellemede bir hava durumu sistemi ekleyecek. Ayrıca bir geliştirme modu tekrar oynatma sistemi sunuyor.

Microsoft Flight Simulator: Game of the Year Edition ayrıca oyuncuların rekabetçi bir çok oyunculu modda arkadaşlarına ve diğer çevrimiçi pilotlara karşı yarışmasını sağlayan ayrı bir Reno Air Races moduna erişim içerir. Reno Air Races genişleme paketi, Microsoft Flight Simulator için ilk büyük genişletmedir.Ünlü STIHL Ulusal Şampiyonası Hava Yarışları’nda modellenmiştir.

Oyun, Forza Horizon 5’in 9 Kasım’daki çıkışından hemen sonra ve 8 Aralık’taki Halo: Infinite sürümünden hemen önce 18 Kasım’da piyasaya çıkacak. Bu, 28 Ekim’de Age of Empires IV ve 2 Kasım’da PC için Xbox Game Pass’e katılan Minecraft da dahil olmak üzere; bu sonbaharda piyasaya sürülen bir dizi Xbox Game Studios’un parçası…

Güncelleme ayrıca, 27 Mayıs 2022’de gelmesi beklenen filmin kendisiyle eşleşmesi için ertelenen gecikmeli Top Gun: Maverick genişlemesini de içermeyecek.

Xbox Game Studios Başkanı Matt Booty 20. Yıl Kutlaması İle İlgili Konuştu

Microsoft ayrıca Xbox’ın 20. yılını kutlamak için 15 Kasım’da özel bir yayın düzenliyor. Xbox Game Studios başkanı Matt Booty, “Her ne kadar yeni bir oyun duyurmayacak olsak da; bu yıl dönümü yayını, Xbox’ın 20 yılına özel bir bakış olacak. Yakında daha fazla ayrıntı paylaşacağız, bu yüzden bizi izlemeye devam edin.” dedi.

Exit mobile version