Microsoft Excel Eğitim Gücünü Yine Gösterdi

Temel muhasebe ve veri analizi gibi birçok alan dahil olmak üzere, işletmelerdeki işler bir türlü bitmek bilmiyor. Pek çoğu basit bir e-tablo oluşturabilmesine rağmen, Excel bu atamaları daha hızlı tamamlamanıza yardımcı olabilecek birçok gelişmiş özelliğiyle dikkat çekiyor. 

Premium A’dan Z’ye Microsoft Excel Paketi, en iyi öğretmenlerden 10 kursla bu araçların kilidini açmanıza destek verir. Şimdi ise, paket 49 $ fiyatlandırma ile alınabiliyor. Herhangi bir iş devam ettirenler için, neler olup bittiğini bilmek oldukça değerli. Birçok durumda, Excel iş için en iyi araç olarak karşımıza çıkıyor. 

Microsoft Excel eğitimleri

Uygulamalı eğitim olarak verilen 43 saatlik bir paket, Excel bilgisi günlük işler için giderek daha hayati bir hale geldiğinden, yazılımda ustalaşmanıza destek verir. 

Tüm video eğitimleri mutlak temellerle başlar ve gelişmiş beceriler kazanmanıza yardım eder. Bu eğitim, iki derece eğitmen de dahil olmak üzere bir dizi kaynaktan veriliyor. Alan Jarvis, dünyanın dört bir yanından 80.000’den fazla öğrenciye ders veren en iyi dereceli bir Excel öğretmeni olarak karşımıza çıkıyor.

Bu tür eğitimleri alırsanız tüm görüşlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version