Microsoft Cortana farklı özelliklerle yenilendi

Microsoft’un Cortana asistanı, bu yılın ilerleyen saatlerinde yeni özellikler alıyor ve bir Twitter kullanıcısı yayınlanan sızdırılmış bir videoya göre, ses seçeneklerini (ilk kez erkek sesi de dahil olmak üzere) ve iOS’taki Outlook uygulamasıyla entegrasyonunu ekledi.

Yeni Outlook özellikleri, Cortana’nın minyatür bir brifing ile yeni e-postalarınızı gözden geçirmesini sağlayacak yeni bir “E-postalarımı Oynat” özelliği etrafında dönmesini sağlayacak gibi görünüyor.

Microsoft Cortana yeni özellikler kazandı

Video ayrıca, Microsoft için bir ilk ve platforma hoş bir ekleme olan smart assistant için “eril” bir ses seçeneğini de gösteriyor. Ne yazık ki, videoda aslında yeni sesin neye benzediği ile ilgili herhangi bir ses yok. Bu yüzden Microsoft’un özelliği resmen yayınlamasını beklememiz gerekecek.

Ayrıca, gelen kutunuzda takviminizin ve toplantılarınızın günlük özetini oluşturacak bir “Brifing” modu ve takviminize toplantı eklemek için yeni zamanlama araçları da dahil olmak üzere Windows için yeni Cortana özellikleri de bulunmaktadır.

Exit mobile version