Microsoft, 21 Eylül’de Özel Bir Etkinlik Düzenleyecek

Microsoft, 21 Eylül tarihini özel bir etkinlik olarak işaretledi. Planlanan etkinlik, şirketin büyük sonbahar etkinliği olabilir.

Microsoft, 21 Eylül'de Özel Bir Etkinlik Düzenleyecek

Yaz sona eriyor, bu da teknoloji etkinliklerinin yoğun olduğu sonbahar sezonunun çok yaklaştığı anlamına geliyor. Teknoloji devi, 21 Eylül tarihinde New York’ta özel bir etkinlik düzenleneceğini bildirdi ancak şirket henüz etkinlikte nelerin tanıtılacağı ya da konuşulacağı hakkında herhangi bir ayrıntı paylaşımında bulunmadı.

Microsoft’un 21 Eylül Etkinliğinden Ne Beklenebilir?

Bu etkinlik, Microsoft’un büyük sonbahar etkinliği olabilir. Öyleyse Surface ve diğer donanımları tanıtmaya hazırlık yapıyor olabilir. Geçen yıl ekim ayına geçilmişti. Böyle bir durumun gerçekleşmesi hâlinde yeniden eylül ayına dönüş yapılmış olacak.

Her ne olursa olsun, yıl boyunca odak noktası olan yapay zekâya kesinlikle vurgu yapması bekleniyor.  Windows 11 için beklenen büyük güncelleme hakkında bilgiler verme ihtimali de oldukça yüksek görünüyor.

Genel olarak bakılması gerekirse teknoloji endüstrisinin sonbahar takvimi yavaş yavaş şekilleniyor. Apple’ın etkinlikleri eylül ayında yapacağı düşünülüyor ama henüz bir tarih verilmedi. Bir ya da iki ay içinde yeni Pixel cihazları ortaya çıkacak olan Google’dan da bu konu ile ilgili şimdilik bir ses yok.

Amazon, Microsoft’tan bir gün önce yani 20 Eylül’de bir donanım etkinliği düzenleyecek. 3 Eylül’de Meta’dan teknoloji dünyasını yakından takip edenleri heyecanlandıracak bazı önemli paylaşımlar olacak.

Peki, siz yaklaşan sonbaharda teknoloji devlerinden neler bekliyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version