Mi 11 Ultra, DxOMark sıralamasında zirveye tırmandı

Xiaomi‘nin Pazartesi günü piyasaya sürdüğü en yeni premium modeli Mi 11 Ultra, Huawei Mate 40 Pro Plus’ı geride bırakarak DxOMark kamera sıralamasında zirveye oturdu. Mi serisi ürününün arkasında, devasa, 50 megapiksel birincil Samsung GN2 sensörü içeren “profesyonel düzeyde” bir kamera kurulumu bulunuyor. DxOMark, amiral gemisi kamera sensörünün Sony’nin RX kameralarında bulunan geleneksel 1 inçlik sensöre yakın olduğunu söyledi. Mi 11 Ultra, özellikle yakınlaştırma testinde 100 puan elde etti. iPhone 12 Pro Max’in aldığı 68 puandan ve Samsung Galaxy S21 Ultra 5G’nin 76 puanından önemli ölçüde daha yüksek olduğu görüldü.

Xiaomi Mi Laptop Pro serisini piyasaya sürüldü

Mi 11 ULTRA DxOMARK sayfasında HUAWEI’Yİ SOLLAYARAK ZİRVEYE YERLEŞTİ

Karşılaştırma web sitesi DxOMark, ayrıntılı Mi 11 Ultra kamera incelemesini henüz ortaya koymamış olsa da, yeni akıllı telefonun görüntü çekme ve video kaydetme performansını vurgulayan bazı puanlar paylaştı. Mi 11 Ultra, DxOMark kriterlerinde 143 puanlık genel kamera sıralaması aldı. Bu, şimdiye kadar DxOMark’ın en iyi kameralı akıllı telefonlar listesine liderlik eden Huawei Mate 40 Pro + tarafından alınan 139 puandan daha yüksek bir puan olarak listeye girdi.

Farklı sonuçlar açısından, Mi 11 Ultra fotoğraf için 148, yakınlaştırma için 100 ve video için 117 puan aldı. Telefon, rekabette oldukça önemli ölçüde hareketsiz fotoğraflarda dokuyu koruyor gibi görünüyor. Yerleşik gelişmelere bir göz atmak için DxOMark ekibi tarafından bazı karşılaştırma çekimleri de sağlandı.

Mi 11 Ultra, 120x dijital yakınlaştırmayı, 10x hibrit yakınlaştırmayı ve 5x optik yakınlaştırmayı destekleyen periskop lensiyle DxOMark yorumcularını da cezbetti. Telefon, özellikle telefoto özellikleriyle 131 puan aldı.

DxOMark ayrıca, Mi 11 Ultra’nın video kayıt bölümünün renkler için 105 ve pozlama için 103 puan aldığını belirtti. Video kayıt performansı için 117 puanı, DxOMark tarafından sırasıyla 116 ve 115 puanla ödüllendirilen en yakın rakipleri Huawei Mate 40 Pro ve Huawei Mate 40 Pro Plus’ı geride bıraktı.

Mi 11 Ultra, uygun video kalitesi sonuçları sağlamak için 4K’da 60 fps ve 30 fps kare hızları arasında geçiş yapma özelliğine sahiptir. Mobil fotoğrafçıları çekmek için yepyeni bir HDR modu uygulaması da bulunuyor.

AKILLI TELEFONUN FİYATI

Xiaomi, 8GB RAM + 256GB depolama varyantı için Mi 11 Ultra’yı hem Çin hem de küresel pazarlara 912 dolar başlangıç ​​fiyatıyla getirdi. Telefon, 2K WQHD + Samsung E4 AMOLED ekrana sahiptir ve bir Qualcomm Snapdragon 888 tarafından desteklenmektedir. Ayrıca arkada ikinci bir 1,1 inç AMOLED ekranı bulunuyor. Kullanıcıların ikincil ekranı kullanarak kolayca selfie çekmelerine ve video görüşmeleri yapmalarına olanak tanır.

Exit mobile version