Metro 2033 Steam’de kısa süreliğine ücretsiz

4A Games’in kıyamet sonrası Rus gizli nişancı serisinin ilki olan Metro 2033, 15 Mart’a kadar Steam‘de ücretsiz olarak kullanılabilir. Seri, hem franchise paketinde hem de bireysel olarak satışa sunuldu; Metro 2033 Redux yüzde 80 indirimli, Metro: Last Light Redux yüzde 80 indirimli ve üçlemenin finali Metro Exodus yüzde 66 indirimli.

Dmitry Glukhovsky’nin romanlarına dayanan Metro serisinin dayanağı, nükleer bir katliamdan kurtulanların Moskova Metrosu istasyonlarının etrafında yeraltı toplulukları yaratmasıdır. Tünellerde Stalinistler ve neo-Naziler arasında bir savaş sürerken, eski dünyanın siyaset felsefelerini korudular. Sonra herkesi tehdit ediyor gibi görünen gizemli Karanlıklar var.

Ancestors Legacy ücretsiz sürümü Steam’de

Bazı oyuncular, daha karanlık görünümü ve silah değiştirme ve yağma gibi şeylerin daha yavaş temposu nedeniyle Metro 2033’ün orijinal versiyonunu tercih ediyor, ancak Redux versiyonu, Last Light’ın motorunda, daha az yükleme ekranı ve daha iyi dokularla üretilme avantajına sahip ve bu devam oyunun silah özelleştirmesine de sahip.

METRO 2033 DİĞER SÜRÜMLERİ ÜCRETSİZ

O zamanki Metro 2033 Redux incelememizde remake lehine geldik ve yorumcu Jem Alexander, “Burada küçük bir doku yükseltmesinden bahsetmiyorum, yeni ağlardan, yeni animasyonlardan ve yeniden işlenmiş ortamlardan bahsediyorum. Metro 2033 Redux, Metro 2033’te ince ayar yapılmış ve yüksek standartlarda cilalanmış; bu, 4A oyununun başlangıçta yapmak istediği nihai sürüm gibi hissettiriyor. ”

Burada ücretsiz olarak sunulan şeyin oyunun orijinal 2010 sürümü olduğunu unutmayın; bu, yamalıyken 2014’te yayınlanan Bu oyun sürümü kadar parlak değildir. Bu sürüm, oyunun devamı olan Metro Last Light’tan iyileştirilmiş özellikler de dahil olmak üzere özellikler ekledi. AI. Metro 2033 Redux, Aralık ayında Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak sunuldu, oysa şu anda Last Light Redux size 3 sterline mal olacak.

Oyunun daha iyi bir sürümü için 3 sterlin çok para değil ama yine de bedava. Orijinalden tam olarak hangi artıları ve eksileri bulabileceğiniz konusunda daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, Alec’in geriye dönük incelemesi ne zaman adil bir özettir.

Exit mobile version