Metin2 GM Kodları

Metin2 GM kodları neler, hangi GM komutu nereye yazılır gibi sorulardan hareketle merak edilen her şeyi bu yazıda cevapladık.

Metin2 GM Kodları

Metin2 GM kodları mı arıyorsunuz? Metin2’de bir sunucuda görev yapıyorsanız GM komutlarının elinizin altında olması iyi bir fikirdir.

Bilindiği üzere GM, Game Master’ın kısaltmasıdır. Bir Game Master, sunucunun kurallarına aykırı bir şekilde hareket edilmesini engellemek, huzurlu bir oyun ortamı olmasını sağlamak, oyuncuların şikâyetlerini dinlemek ve sorularına cevap vermekten sorumludur. Oyunla ilgili bir sorun söz konusu olduğunda oyunculardan gelen bildirimleri yönetim ekibine de iletebilir.

Bunları yapabilmek için çoğu zaman kendisine kullanma hakkı verilen komutları kullanması gerekir. Bu komutları bilmiyorsanız Metin2’de GM olmanın size pek bir ayrıcalığı olmayacaktır. Bu nedenle aşağıdaki komutları incelemeli ve hangi komutun ne işe yaradığını öğrenmelisiniz.

Metin2 GM Kodları Listesi

Metin2 GM Kodu Nereye Yazılır?

Metin2’de GM komutları sohbet bölümüne yazılır. Oyunda sanki yanınızdaki oyuncuların görebileceği şekilde bir şeyler yazacakmış gibi Enter tuşuna basıp satır başına “/” işaretini ekleyerek yukarıda yer alan komutlardan birini yazabilirsiniz.

Counter-Strike 1.6 oynuyorsanız CS 1.6 admin komutlarına da göz atmak isteyebilirsiniz.

Exit mobile version