Metin2 At Madalyonu Düşürme Nasıl Yapılır?

Metin2 at madalyonu düşürme işlemini nasıl gerçekleştiririm diye merak mı ediyorsunuz? Bu rehberden hızlıca öğrenebilirsiniz.

Metin2 At Madalyonu Düşürme Nasıl Yapılır?

2004 yılında piyasaya sürülmesine rağmen bugün bile hâlâ çok sayıda aktif oyuncusu bulunan Metin2’de at sürmek isteyen oyuncuların öncelikle madalyona sahip olması gerekir. Bunun üzerine de Metin2 at madalyonu düşürme işleminin nasıl gerçekleştirileceğini araştırmaya başlar.

Metin2 At Madalyonu Düşürme Yolları

Metin2’de bir at sahibi olmak için birkaç görev yapılması gerekir. At madalyonu, maymun zindanında düşürülür. At madalyonunu düşürdükten sonra seyise vererek ilk ya da bir sonraki görevinizi başlatabilirsiniz.

Acemi At Nasıl Alınır?

Acemi at için öncelikle seviyenizin 25 olması gerekir. Bu seviyeye ulaştıktan sonra Kolay Maymun Zindanı’ndaki canavarlardan at madalyonu düşürmelisiniz. Bu düşürdüğünüz madalyonu alıp seyise götürmelisiniz.

Bu görev kapsamında sizden belirli süre içinde belirli sayıda Yabani Okçu öldürmeniz istenecektir. Görevi tamamlayıp seyise döndükten sonra sizden belirli bir ücret isteyecektir. Bunu ödedikten sonra belirli bir sürenin sonunda at resmini hazırlayacaktır.

Zırhlı At Nasıl Alınır?

Zırhlı at almak için atınızın seviyesi 10, sizin seviyeniz ise en az 35 olmalıdır. Merak etmeyin, acemi atı geliştirmek oldukça kolaydır.

Sizden sadece atı belirli yerlere sürmeniz istenir. Bu gereksinimleri karşıladıktan sonra at madalyonu ile seyise gidin. Sizden 100 okçu öldürmenizi isteyecektir. Görevi başarıyla yerine getirdikten sonra istenen ücreti ödeyip zırhlı at kitabın beklenmesini bekleyin.

Asker At Nasıl Alınır?

Asker at için atınızın seviyesi 20, sizin de en az 50 olmalıdır. Bu gereksinimleri karşılıyorsanız 1 at madalyonu ile seyise gittikten sonra size 300 adet şeytan okçusu öldürmenizi gerektiren bir görev verilecektir. Görevi tamamladıktan sonra seyise dönün ve ücreti ödeyin. Bu noktadan sonra asker at kitabını hazırlaması için bekleyin.

Zırhlı at geliştirmek için her seviyede belirli canavarları belirli sayıda öldürmeniz gerekir. Örneğin 12. seviyede 5 Bo öldürmeniz gerekir. 13. seviyede 5 Chuong, 14. seviyesinde Elit Ork Generali öldürmelisiniz. 19. seviyede ise 10 Buz Golemi öldürmeye ihtiyacınız vardır.

At Madalyonu Ne İşe Yarar?

Metin2’de düşürülerek elde edilen eşyalardan biri olan at madalyonu, oyunculara hem at sürme imkânı hem de atın seviyesini arttırma imkânı tanır.

İlk at madalyonu, at sürmenize olanak tanırken sonraki madalyonlar atın seviyesini yükselterek geliştirmenize ve zırhlı at ve asker at gibi atlara binmenize yardımcı olur.

Exit mobile version