Mercusys Wi-Fi Adaptörü MW300UH Özellikleri

Mercusys USB Wi-Fi adaptörü ailesine MW300UH modelini ekledi. İşte bu cihazın özellikleri...

Mercusys, kablolu cihazlar için Wi-Fi bağlantısı sağlayan USB Wi-Fi adaptör ailesine yeni bir model ekledi. Masaüstü kullanıma sahip MW300UH Wi-Fi adaptör, iki adet yüksek kazançlı anteni sayesinde daha geniş kapsama alanı sunuyor.

Bütçe dostu ağ ürünleriyle kullanıcılara avantaj sağlayan Mercusys, model sayısını artırıyor. Son olarak Wi-Fi adaptör ailesine masaüstü yeni bir model eklendi. MW300UH model Wi-Fi adaptör, yüksek kazançlı antenleriyle daha geniş WiFi kapsama alanı sağlıyor.

İşte Mercusys MW300UH Adaptörünün Özellikleri

Kablolu cihazları Wi-Fi’a bağlamayı sağlayan Mercusys MW300UH, 300 Mbps kablosuz hıza ulaşabiliyor ve 2×2 MIMO teknolojisine sahip. Masaüstü bir adaptör olan üründe iki adet yüksek kazançlı anten yer alıyor. 5dBi’lik bu antenler, Wi-Fi sinyallerini daha geniş bir alana iletebiliyor. USB’ye direkt takılan WiFi adaptör modellerine oranla daha geniş kapsama alanı ve daha iyi WiFi performansı sağlayan ürün, PC’lerin kablosuz ağa daha güçlü bağlanmasını için ideal bir çözüm.

WPA3 güvenlik desteğine sahip olan ve kullanıcı dostu arayüzü sayesinde kolay kurulup kullanılan MW300UH, Microsoft işletim sistemleriyle (Windows 10 / 8.1 / 8/7 / XP) uyumlu.

Türkiye’de 15 USD (KDV dahil) fiyatla satışa sunulan MW300UH hakkında daha ayrıntılı bilgi için tıklayın.

Mercusys Hakkında

Mercusys’nin misyonu çok basit. Amaçları mümkün olduğunca çok kişiye mükemmel internet erişimi sunmak. İnternete olan ihtiyaç arttıkça her eve kesintisiz internet deneyimi yaşatmak istiyorlar. Mercusys, sizin güvenilir partneriniz olmaya ve internetin sağladığı değerli insan bağlantıları için sınırsız potansiyeli içerecek şekilde ufkunuzu genişletmeye kararlı.

Geniş ve istikrarlı bir şekilde büyüyen Wi-Fi router’lar, Wi-Fi Usb adaptörleri,Menzil Genişleticiler, Access pointler ve SOHO switch dizisi, internet bağlantınızdan en iyi şekilde faydalanmanıza ve evinizi veya küçük ofisinizi gelişen bir bağlantı merkezi haline getirmenize yardımcı olur.

Şirketin felsefesi, araştırma ve geliştirmenin günlük yaşamı iyileştirme gücüne sahip olan ürünler yaratmadaki merkezi rolünü vurgulamaktadır. Mercusys, uzun yıllara dayanan deneyime sahip geniş bir araştırma ve geliştirme mühendisleri ekibine ev sahipliği yapmaktadır.

Dünyanın dört bir yanından önde gelen teknik uzmanlarla işbirliği yapıyorlar ve MediaTek ve Qualcomm gibi tanınmış yonga seti üreticileriyle ortaklıklarıyla yenilikçi ürünler geliştiriyorlar. Mercusys’in mükemmellik konusunda güçlü bir taahhüdü, geniş bir küresel ağ ve daha iyi bağlantılar yoluyla hayatları zenginleştirme hayali vardır. Sizi dijital dünyayla buluşturan ve daha doyurucu bir çevrimiçi deneyim yaşamanın keyfini çıkarmanıza yardımcı olan istikrarlı, yüksek kaliteli ürünler sunuyorlar.

Exit mobile version