En İyi Menajerlik Oyunları

Menajerlik oyunları arayanlar için hazırlamış olduğumuz bu listede oynayabileceğiniz en iyi video oyunlarını bulabilirsiniz.

Menajerlik Oyunları

Menajerlik oyunları söz konusu olduğunda oyuncuların birkaç yıl öncesine kadar oldukça dar bir seçenek yelpazesi vardı. Bu yelpaze genişlemiş olsa da bu tür oyunların büyük bir kısmı artık oyunculara hitap etmiyor.

Geriye ise sayılı video oyunları kalıyor. Bu kadar çok seçenek arasından en iyi oyunları bulmak sizin için oldukça zor olabilir. Size bu konuda yardımcı olmak üzere bu türe sahip ve çok sayıda oyuncunun beğendiği video oyunları aşağıdaki listede topladık.

Menajerlik Oyunları Listesi

iOS, Android ve Windows platformlarında menajerlik yapabileceğiniz en iyi oyunlar bu şekildedir. Dilerseniz gelin, her birini tek tek inceleyelim.

Online Soccer Manager

Online Soccer Manager, oyuncuların menajerlik yapabileceği en iyi video oyunların başında geliyor. Bir lige katılabilir ya da kendi liginizi oluşturabileceğiniz bu video oyununda favori kulübünüzü seçebilir, dizilişi ve taktikleri ayarlayabilirsiniz.

Oyuncularınızı her gün antremana sokabilir ve gelişmelerini sağlayabilirsiniz. Kadronuzu güçlendirmek de tamamen sizin elinizdedir. Diğer kulüplerle anlaşma yapıp en iyi oyuncuları toplayabilirsiniz.

Oyunu en iyi yapan yönlerinden biri de arkadaşlara karşı oynama imkânı sunmasıdır. Onlarla mücadele edebilir, liglerine katılabilirsiniz.

Football Manager

Sports Interactive tarafından geliştirilen video oyunu serisi Football Manager, futbol menajerliği yapabileceğiniz başka bir oyundur.

Football Manager’da takımınızı kurabilir ve zafere doğru giden yolda zirveye tırmanmak için çalışmalarınıza başlayabilirsiniz.

Rakiplerinize geçit vermemek için her zamankinden daha iyi kararlar vermeniz ve tam anlamıyla taktiksel bir şekilde ilerlemeniz gerektiğini unutmayın.

Top Eleven Football Manager

Kendi kulübünüzü kurun, taktikleri belirleyin ve kulübü zafere götürün. Bunu yapmanın en iyi yolu ise rakiplerinize karşı akıllı hamleler yapmaktan geçiyor. Oyunda kazanmak için gerçek bir futbol kulübü yönettiğinizi düşünmelisiniz.

Oyunun ne kadar gerçekçi olduğu göz önünde bulundurulursa bunu yapmakta zorlanmayacağınızdan emin olabilirsiniz.

Underworld Football Manager

Bu oyun, ilk üç oyundan daha farklı bir konsepte sahiptir. Örneğin en iyi futbol menajeri olmak için rakiplerinize karşı hile yaparak oynamanıza imkân tanıyor. Buna rakiplere karşı haksız avantaj elde etmek için rüşvet vermek de dahildir.

Menajerlik yapılan diğer pek çok video oyununa kıyasla oldukça farklı bir şekilde konumlandırılan Underground Football Manager’da ana amacınız yine değişmiyor. Öncelikli olarak geleceğin süper yıldızlarını yetiştirmeye çalışıyorsunuz ama bunu hileli bir şekilde yapıyorsunuz.

Exit mobile version