Mass Effect Legendary Edition’ın Fiyatı %75 İndirime Girdi!

Mass Effect Legendary Edition'ın fiyatı düştü. İşte dijital oyun mağazası Steam'de başlatılan kampanyanın detayları!

Mass Effect Legendary Edition'ın Fiyatı

Popüler dijital oyun mağazası Steam’de başlatılan kampanyayla beraber Mass Effect Legendary Edition’ın fiyatı düştü. Peki, Mass Effect serisindeki üç oyunun yer aldığı Legendary sürümü, yüzde kaç oranında indirime girdi?

Mass Effect Legendary Edition’ın Fiyatı Ne Kadar Oldu?

BioWare tarafından geliştirilen Mass Effect Legendary Edition, Steam isimli dijital oyun mağazasında yüzde 75 oranında indirime girdi. Yayıncılığını Electronic Arts’ın üstlendiği Legendary sürümü 419,99 TL’den 104,99 TL’ye düştü.

Mass Effect, Mass Effect 2 ve Mass Effect 3 isimli oyunların yer aldığı Mass Effect Legendary Edition, 2021 yılının mayıs ayında çıktı. Legendary’de söz konusu oyunlar, yeni nesil için yeniden gözden geçirildi ve grafikleri iyileştirildi.

Işıklandırma, görsel efektler, iyileştirilmiş modeller ve dahasını sunan Mass Effect Legendary Edition’ın indirime girdiği kampanya 10 Ağustos 2023 tarihinde sona erecek. Peki, Mass Effect Legendary Edition için hangi donanım gerekiyor?

Mass Effect Legendary Edition Minimum Sistem Gereksinimleri

Mass Effect Legendary Edition için işlemci tarafında en az Intel Core i5 3570 veya AMD FX-8350, ekran kartı tarafında ise en az NVIDIA GTX 760, AMD Radeon 7970 ya da R9280X gerekiyor.

Exit mobile version