MacBook Air 2021 Renkli Tasarımı Ortaya Çıktı

MacBook Air 2021, söylentilere göre farklı renk seçenekleriyle gelecek. Apple, yeni MacBook cihazını çıkarmak üzere. Jon Prosser adlı bir kaynağın paylaştığı YouTube videosunda, yeni olası notebook renklerini gördük. İşte detaylar!

Apple’ın yeni MacBook’unu çeşitli renklerle sunacağı ortaya çıktı. Bu şirketin en popüler Mac ürünü için bir ilk olacak. Paylaştığı videoda Prosser, yeni cihazın asıl görüntülerini göstermiyor. Bu videoda RendersBylan ile iş birliği yaparak sızıntılara göre temsili görüntüler oluşturmuşlar.

2021 MacBook Air gökkuşağı renkleriyle geliyor

Yeni renkli MacBook, Apple’ın 1999 senesinde çıkardığı iBook G3’ü hatırlatıyor. Bu cihaz da farklı renk seçenekleri ile kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Apple bu yeni renklerle biraz nostaljik bir seçim yapmış gibi duruyor.

iBook G3
iBook G3

Geçtiğimiz ayda Apple, canlı gökkuşağı renklerinde iMac’lerini duyurmuştu. Yeni hepsi bir arada masaüstü bilgisayarın kavisli yerine düz bir arka yüzü var. Ayrıca 24 inç 4.5K Retina ekrana sahip ve gücünü M1 işlemciden alıyor.

Apple’ın yeniden tasarlanan iMac, iPad Air ve yakında duyurulacak MacBook Air ile renkleri benimsediğini görmek güzel. Yeni renk şeması, Apple’ın bu giriş seviyesi ürünleri Pro modellerinden ayırt etmesine yardımcı olacak.

Sızıntılardan gördüğümüz temsili resimlere göre, yeni MacBook büyük bir tasarım değişikliği geçiriyor. Yeni Air, iPad Air ve iPad Pro’ya benzeyen düz kenarlı bir tasarıma sahip olacak. Ekranın etrafındaki ince çerçeveler de farklı duruyor. Bunun yanında temsili resimler, yeni iMac’e benzer şekilde beyaz çerçeveler gösteriyor. Klavye başlıkları bile beyaz. Ek olarak, yeni MacBook Air her iki tarafta bir tane olmak üzere iki USB-C bağlantı noktasıyla gelecek.

MacBook Air hangi renklerde gelecek?

Yeni MacBook’un geleceği renkler şimdilik bilgilerimize göre 7 adet. Bildiğiniz gibi cihaz normalde gri renkliydi. Fakat şimdi yeşil, sarı, turuncu, kırmızı/pembe, mor ve mavi olarak gökkuşağı renklerinde geleceğini tahmin ediyoruz.

MacBook Air 2021 temsili fotoğrafları

Aynı zamanda yeni Air, büyük ihtimalle yeni işlemci ile gelecek. Nikkei’nin son raporuna göre Apple’ın kendi ürettiği M1 işlemcisi, bir üst model ile değişecek. Geçici olarak M2 adını alan işlemci, Temmuz ayında dağıtıma çıkacak.

Fakat Yeni MacBook ne zaman karşımıza gelecek kesin bir bilgi mevcut değil. 7 Haziran’da gerçekleşecek WWDC konferansında bir bilgi alabiliriz. Ancak o zamana kadar beklememiz gerekecek. Bahsettiğimiz videoyu ise bu linkten izleyebilirsiniz.

Apple Watch ile Eğlence!

Exit mobile version