En İyi Lol Support Heroları ve Yetenekleri

Oyuncuların mutlaka oynaması gereken LoL support heroları nelerdir? Sizin için en iyilerini bir arada topladık.

En iyi LoL support heroları neler? Bu soru, League of Legends’ta destek şampiyonu almak isteyenlerin sorduğu soruların başında geliyor.

Aslına bakacak olursanız tek bir şampiyon ile oynamak, size oyun kazandırmayacaktır. Oyunda üç tür destek bulunuyor. Bunlardan ilki büyücü, ikincisi dürtme, üçüncüsü ise nişancıdır. Aşağıdaki destek şampiyonlarını bu nedenle karşınıza gelecek olan şampiyonlara göre seçmenizde fayda var.

LoL Support Heroları ve Güçleri

League of Legends’ın en iyi support şampiyonları yukarıda sıralanmıştır. Bu şampiyonları yetenekleri ile detaylı bir şekilde ele alalım.

LoL Support Heroları ve Güçleri

1. Renata Glasc

Renata Glasc, League of Legends’a çok yakın bir zamanda eklendi ama daha şimdiden oyunun en iyi şampiyonlarından biri olarak görülüyor. Karakterin yetenekleri şu şekildedir:

2. Lux

Lux, büyücü türünde destek şampiyon oynamak isteyenlerin tercih edebileceği bir şampiyondur. Rakip sabitleme, birden fazla rakibe aynı anda hasar verme, büyük vuruş yapma gibi belli başlı avantajlar sunuyor. Şampiyonun yetenekleri ise şunlardan oluşuyor:

3. Nautilus

Oyuncular, birkaç sene öncesine kadar bu şampiyonu ağırlıklı olarak ormanda oynuyordu ama eski gücü kalmadığı için destek rolünde tercih edilmeye başlanan bir şampiyon hâline geldi. Yetenekleri şu şekilde:

4. Soraka

Soraka, ADC’nin iyileşmesi için büyük çaba sarf etmesi gereken şampiyonlardan biridir. Takım arkadaşlarını hayatta tutma yeteneği sayesinde oyunun gidişatını belirlediği söylenebilir. Yetenekleri şu şekildedir:

5. Lulu

Lulu, ADC’nin saldırı gücünü arttırabilecek ve onu tehditlere karşı koruyabilecek en güçlü destek şampiyonlarından biridir. Güçleri şu şekildedir:

LoL support heroları listemiz bu kadardı. Hızlı lig atlamak istiyorsanız League of Legends’ın dereceli sisteminin nasıl çalıştığına göz atmanızı öneririz.

Exit mobile version