LoL Sihirdar Ayrıntıları Bulunamadı Hatası

LoL sihirdar ayrıntıları bulunamadı hatası mı veriyor? Bu sorunu birkaç basit yöntemi uygulayarak ortadan kaldırabilirsiniz.

LoL Sihirdar Ayrıntıları Bulunamadı Hatası

LoL sihirdar ayrıntıları bulunamadı hatası yüzünden zaman zaman bilgi almanızın önünde engel oluşturabilir. Ne yazık ki bu çoğu League of Legends (LoL) oyuncusunun sık sık karşılaştığı hatalardan sadece bir tanesidir.

Hata, oyuncuların ortada hiçbir neden olmadan önüne çıktığından son derece sinir bozucu olabilir. Sorundan etkilenen oyunculara yeniden oturum açma gibi çözüm yolları öneriliyor. Bu çoğu zaman sorunu çözüme kavuştursa da her zaman işe yaramayabiliyor.

Aşağıda böyle bir sorun karşısında neler yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

LoL Sihirdar Ayrıntıları Bulunamadı Hatası Nasıl Çözülür?

League of Legends’ta sihirdar ayrıntılarının bulunamaması sorununu gidermek için bu yöntemlere başvurabilirsiniz. Aşağıdan hangi yöntemin nasıl uygulanacağı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Hesaba Yeniden Giriş Yapma

İlk olarak hesabınızdan çıkış yapın. Bir süre bekleyin, bu sürenin sonuna hesabınıza yeniden giriş yapın. Daha sonra hatanın düzelip düzelmediğini kontrol edin.

Başka Bir Hesaba Giriş Yapma

Bu, birden fazla hesabınızın olmasını gerektiren bir yöntem olduğu için herkes tarafından hemen uygulanamayabilir ama zaten başka bir hesabınız varsa hesaptan çıkış yapıp diğer hesabınıza girmeyi deneyin.

Sorunun diğer hesaba girdiğinizde çözüldüğünü görüyorsanız hesaptan çıkış yapın ve önceki hesaba geri dönün.

Modemi Yeniden Başlatma

Bu hata ile karşılaşmanın en yaygın nedenlerinden biri de internet bağlantısı ile ilgili sorunlardır. Sorunun internetten kaynaklı olup olmadığını öğrenmek için oyuna girmek için bağlı olduğunuz aynı ağ üzerinden bir web sitesine erişmeyi deneyebilirsiniz.

Web sitelerine sorunsuz bir şekilde erişilmesine rağmen bağlantıda zaman zaman kopmalar meydana geliyorsa da bu hata önünüze çıkabilir. Bu nedenle bağlantı kopmasının önüne geçmek için modemi yeniden başlatmalısınız.

Bunun için modemin arkasında yer alan güç düğmesine basıp 15 ila 30 saniye kadar bekleyin. Bu sürenin sonunda güç düğmesine bir kez daha basıp modemi yeniden başlatın.

Onarım Aracını Kullanma

Sorun hâlâ devam ederse Riot Games’in sunduğu onarım aracını kullanabilirsiniz. Bunun için öncelikle League of Legends istemcisini kapatın. Daha sonra Riot Client üzerinden League of Legends ayarlarına girin ve “Onar” butonuna basın.

Onarım işlemi tamamlandıktan sonra oyunu sorunsuz bir şekilde oynamaya kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Exit mobile version