En Güçlü LoL Jungle Heroları

LoL jungle heroları listemizdeki şampiyonların özelliklerine göz atın ve hangi orman şampiyonunun sizin için uygun olduğuna karar verin.

LoL jungle heroları başta olmak üzere support, mid, top ve ad olmak üzere beş farklı hero tipine sahiptir. Bazı şampiyonların birden fazla koridorda oynaması mümkündür fakat bazı şampiyonlar vardır ki belirli mevki için tasarlanmış gibi özelliklere sahiptir. Listedeki şampiyonların büyük bir kısmı, buna dahildir.

Orman şampiyonları, League of Legends’ın Sihirdar Vadisi’nde orta, üst ve alt oyuncularına yardım etmek ve orman yaratıklarını takip etmekle yükümlüdür. Bu mevkideki oyuncular hem karşı takımın orman oyuncusunu takip edip hem de oyunculara yardım ettiği için bu mevkide oynamak diğer mevkilerde oynamaktan daha zor bulunur.

Jungle oyuncusu olmak her ne kadar zor olsa da herkes oynayabilir. Başlangıç olarak hangi şampiyonları oynayabileceğinizi öğrenmek iyi bir fikirdir. Size bu süreçte yardımcı olmak için en iyi jungle herolarını bir listede topladık. Bunlara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

LoL Jungle Heroları ve Özellikleri

LoL Jungle Heroları ve Özellikleri

1. Trundle

Trundle özellikle son yama ile oldukça güçlendi. 12.10 yaması, Trundle’ın artık daha güçlü vuruşlar yapmasını sağlıyor. Rakiplerinden can çalma yeteneği de rakip takımın şampiyondan kaçmasını gerektirecek seviyeye ulaştı.

Bu şampiyonla oyunun ilk dakikalarında biraz zorluk çekebilirsiniz ama oyunun sonuna doğru önünde kimsenin duramayacağı hâle geliyor.

2. Wukong

Wukong ister üst koridorda ister ormanda oynayın, pişman olmayacağınız nadir şampiyonlardan biridir ama ormanda biraz daha iyidir. Hangi seviyede olursanız olun, karşı takımın oyuncularının üstesinden gelebilirsiniz. Çok fazla ileri gitmesi hâlinde diğer birçok şampiyon gibi teslim olmak zorunda değildir, bulunduğu her türlü zorluktan kolaylıkla kurtulabilir.

Wukong ayrıca ustalaşması oldukça basit bir şampiyondur. Karmaşık bir mekanizması yoktur. İlk kez jungle oynayacaksanız iyi bir seçim olacaktır.

3. Volibear

Volibear, oyunun en dayanıklı şampiyonlarından biridir. Bu elbette ki onun sadece bir tank şampiyonu olduğu anlamına gelmiyor. Rakipte bıraktığı hasarda da oldukça başarılıdır. Bu hasar inanılmaz seviyelere çıkabiliyor.

Volibear’ın bir dezavantajı varsa o da rakiplerinizin bir kez gerisinde kaldığınızda onların önüne yeniden geçmenizin inanılmaz zorlaşmasıdır.

4. Kha’Zix

Kha’Zix, oyuna eklendiğinden beri en az değişiklik yapılan şampiyonlardan biridir. Yetenekli bir oyuncu tarafından yönetildiğinde bütün ekibi arkasına alabilecek suikastçı şampiyonlardan biri olduğu için oyuncuların da vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Kha’Zix, altıncı seviyeye ulaştıktan sonra çoğu şampiyonla bire bir kapışmaya başlayabilir. Oyunu taşıma potansiyeli oldukça yüksektir. Bu şampiyonla biraz oynar ve ustalaşırsanız önünüzde birilerinin durması oldukça güçleşecektir.

5. Rengar

Rengar, başlangıçta en çok zorlanacağınız şampiyonlardandır. Bir kez geride kalırsanız diğer oyuncuların seviyesine ulaşmanız oldukça zorlaşır. Bunlar elbette ki şampiyonla daha önce oynamamış ve her şampiyona uyum sağlayamayan kişiler için geçerlidir. İyi bir oyuncu tarafından yönetildiğinde ölüm makinesine dönüşebiliyor.

Oyuna yeni mi başladınız? Hemen orman oynamak yerine LoL support heroları listemize göz atabilir, başlangıç olarak destek rolünde oynamayı tercih edebilirsiniz.

Exit mobile version