LoL Dereceli Giremiyorum, Çözümü Nedir?

LoL dereceli giremiyorum, çözüm yolları neler? İşte MOBA oyununda ortaya çıkan sorunun düzelmesini sağlayabilecek yöntemler!

MOBA türündeki popüler video oyununu oynayan oyuncuların bir kısmı, LoL dereceli giremiyorum, çözüm yöntemleri neler sorusunun yanıtını merak ediyor. Hazırladığımız yazıda bazı oyuncular tarafından merak edilen soruyu cevaplayacağız.

İki takımın mücadele ettiği League of Legends, tüm dünyada milyonlarca oyuncu tarafından oynanıyor. Çok uzun bir süredir popülerliğini sürdüren video oyununda bazen bazı problemler yaşanabiliyor. Örneğin bazı oyuncular dereceli maçlara giremediğini belirtiyor.

League of Legends’ta dereceli maçlara giremiyorsanız uygulayabileceğiniz bazı yöntemler bulunuyor. Bu yöntemler, sorunun düzelmesine yardım edebilir. Bu yazıda sorunu düzeltebilecek çeşitli yöntemler sıraladık.

LoL Dereceli Giremiyorum, Çözüm Yolları Neler?

LoL Dereceli Girilmiyor

Riot Sunucularının Durumuna Bakın

Dereceli maçlara giremiyorsanız Riot Games sunucularının durumuna bakabilirsiniz. Bu işlem için ilk olarak Riot’un sunucu durumu sayfasında League of Legends isimli video oyununu seçin. Daha sonra oynadığınız bir sunucuyu seçin. “Güncel mesajlar” kısmında yakın zamanda bildirilen bir problem olup olmadığına göz atın.

Erişim kesintisi varsa bu bölümde sunucuya erişimde sorun olduğu ile ilgili bir bildirim bulunur. Bu durumda beklemekten başka yapabileceğiniz bir şey yoktur. Eğer sunucularda problem varsa bir süre sonra oyun düzelecektir. Sunucular düzeldiğinde dereceli maçlara girebilirsiniz.

Ceza Alıp Almadığınızı Kontrol Edin

Yakın bir zamanda hesabınız bir ceza almışsa dereceli maçlara katılamayabilirsiniz. Böyle bir durumda hesabınıza uygulanan cezanın kaldırılmasını beklemekten başka çareniz bulunmuyor. Eğer hesabınız ceza almadığı hâlde dereceli maçlara giremiyorsanız bir sonraki yönteme bakabilirsiniz.

Hesabınızdan Çıkıp Tekrar Girin

League of Legends isimli MOBA türündeki popüler video oyununda yaşadığınız sorunu çözmek için hesabınızdan çıkıp tekrar girmeyi deneyebilirsiniz. Hesabınızdan çıkıp yapıp yeniden girdikten sonra problemin düzelip düzelmediğini kontrol edin. Eğer sorun devam ediyorsa bir sonraki yöntemi uygulayabilirsiniz.

Riot Games’ten Destek Alın

Riot Games’in League of Legends destek sayfası üzerinden talep gönderebilirsiniz. Talep gönderirken söz konusu problemin ne zaman meydana geldiği de dahil olmak üzere önemli noktalara değinmeyi unutmayın.

Popüler video oyununun dereceli sisteminin nasıl çalıştığını merak ediyorsanız LoL dereceli sistemi nasıl çalışır sorusunu cevapladığımız yazıya bakabilirsiniz.

Exit mobile version