Loki Dizisinin 2. Sezon Fragmanı Yayımlandı

Disney Plus'ın en popüler dizilerinden biri olan Loki'nin 2. sezon fragmanı paylaşıldı. Peki, Loki dizisinin yeni sezonu ne zaman çıkacak?

Loki Fragman

Tüm dünyada çok popüler olan Loki dizisinin 2. sezon fragmanı izleyicilerle buluştu. Peki, Disney Plus isimli dijital yayın platformunun en başarılı dizilerinden biri olan Loki’nin yeni sezonu ne zaman yayımlanacak?

Loki Dizisinin 2. Sezon Fragmanı Paylaşıldı

Michael Waldron tarafından yaratılan Loki dizisinin yeni sezonu için bir fragman yayımlandı. 2 dakika 25 saniye uzunluğundaki video, kısa sürede 1 milyondan fazla görüntülendi. Yeni sezonda yer alan bazı sahneleri içeren videoya binlerce yorum yapıldı. Yeni fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Loki Dizisinin 2. Sezonu Ne Zaman Çıkacak?

Aksiyon, macera ve fantastik ögelerini içeren Loki dizisinin ikinci sezonu 6 Ekim tarihinde dijital yayın platformu Disney Plus üzerinden yayımlanacak. Popüler dizinin ilk sezonu 2021 yılında yayımlanmıştı. İlk sezonda 6 bölüm yer alıyor. İkinci sezonun da altı bölümden oluşması bekleniyor.

Loki Dizisinin Oyuncuları

Loki dizinin oyuncu kadrosunda Tom Hiddleston, Owen Wilson, Eugene Cordero, Gugu Mbatha-Raw ve daha pek çok isim yer alıyor. Dizide Loki karakterini Tom Hiddleston canlandırıyor. Hiddleston daha önce Thor ve Kong: Skull Island gibi yapımlarda yer almıştı.

Loki dizisi ile ilgili düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version