Life Is Strange 2’nin 1. bölümü Steam, PS4 ve Xbox One’da ücretsiz

Life is Strange 2, 2018’de piyasaya çıktı. Şimdiye kadar oynamadıysanız, oyunun beşte birine ücretsiz olarak göz atabilirsiniz. Life is Strange 2’nin 1. bölümü artık Steam, PS4 ve Xbox One’da tamamen ücretsiz olarak indirilebilir, bu da oyunu kontrol etmenize ve ücretsiz olarak kupalar ve başarılar kazanmanıza olanak tanır.

1. bölümde, Sean ve Daniel Diaz kardeşler, bir aile trajedisinin ardından kaçmaya zorlanır. Oyun, bazı çok ağır temaları ele alıyor ve oyuncudan anlatıyı etkileyecek seçimler yapmasını istiyor. Daha önce oyunla ilgili bir demo sunulmuştu ancak bu bölüm daha iyi.

LIFE IS STRANGE 2 BEĞENİLDİ

İlk bölüm, yaklaşık iki yıl önce 26 Eylül 2018’de yayınlandı. GameSpot’un incelemesinde 9/10 aldı ve eleştirmen Jess McDonell, “politik yüklü iklimimizde yaşayan iki Latin kardeşin hayatlarını korkusuzca yansıtan bir anlatıya sahip, bir ilk bölüm” olarak nitelendirdi.

Life is Strange 2’nin ilk bölümünü ücretsiz oynamadan önce, aynı platformlarda bulunan başka bir ücretsiz bağımsız Life is Strange deneyimi olan The Awesome Adventures of Captain Spirit’e göz atmalısınız. Life is Strange 2’deki olayların bir ön filmi.

Exit mobile version